SPORT
Labdarúgás
Miskolci győzelmével az élvonalban maradt a Kisvárda - galéria
​A Kisvárda győzött szombaton a Diósgyőr vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 33., utolsó fordulójában, ezzel kiharcolta a bennmaradást az élvonalban.

A játékvezető a 36. percben dörgés, villámlás és felhőszakadás miatt az öltözőbe rendelte a csapatokat, és csaknem negyedórás várakozás következett. A folytatásban Márkvárt remek szabadrúgása a keresztlécen csattant, majd a szünet előtt a Kisvárda egy szerencsés góllal növelte előnyét.

Térfélcsere után is a miskolci együttes kezdeményezett, hamarosan már tíz szögletnél tartott, de nem sikerült szépítenie. Visszaesett az iram, majd a hajrára ismét felpörögtek a csapatok, de több gól már nem esett, így a Kisvárda a következő szezonban is az élvonal tagja marad.

Bukrán - Orosz (Memolla, 46.), Polgár, Szűcs, Vági - Márkvárt, Iszlai, Korbély (Hasani, 61.), Rui Pedro (Molnár, 46.), Kiss T. (Makrai, 71.) - Ivanovszki (Cortes, 83.)

Dombó - Baranyai, Rubus, Kravcsenko (Tischler, 73.), Hej - Szimovics (Szőr, 61.), Lucas - Kovácsréti, Cukalasz, Obradovics (Sassá, 60.) - Fernando Viana (Ene, 73.)

Gól: Obradovics (8.), Fernando Viana (41.)

sárga lap: Rui Pedro (11.), Kiss T. (66.), Márkvárt (94.), illetve Rubus (21.)