AKTUÁLIS
Miniszteri ajánlással Nyírbátorban
A Miniszterelnökséget vezető miniszter, Gulyás Gergely és dr. Simon Miklós kormánypárti országgyűlési képviselő sajtótájékoztatón mutatta be a Fidesz-KDNP nyírbátori polgármesterjelöltjét, dr. Gárdos Lászlót.

Simon Miklós a sajtó munkatársainak elmondta, hogy Nyírbátor az egyik legdinamikusabban fejlődő város, köszönhetően a 2014 óta biztosított mintegy 29 milliárd forint támogatásnak, ami 44 projekt megvalósítására volt elegendő. A beruházási összegen felül a Fidesz-KDNP kormány további 6 milliárd forint forrást biztosított munkahelyteremtésre – mondta a képviselő, hozzátéve, hogy ennek köszönhetően a nyírbátori ipari parkban 4500 ember dolgozik jelenleg. A fejlesztésekről szólva dr. Simon Miklós kiemelte az ivóvíz minőségét javító, a szennyvízkezelő beruházásokat, valamint az iskolai és óvodai fejlesztéseket.

A képviselő az ellenzék jelöltjeit, mint fogalmazott, szerénységre intené, ugyanis véleménye szerint a nem kormánypárti jelöltek korteskedés közben saját érdemüknek állítják be a városban érzékelhető fejlődést.

Simon Miklós azt mondta, hogy az ellenzék álláspontja szerint a kerítést le kell bontani és a migránsokat be kell engedni az országba, majd emlékeztetett arra, hogy az országban egyedüliként Nyírbátorban van őrzött menekültszállás.

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje, Gárdos László arról beszélt, hogy legfontosabb célja a város fiataljainak ismét jövőképet adni, hiszen „a generációmból nagyon sokan elhagyták Nyírbátort a kilátástalanság, a jövőkép hiánya miatt.”

Fontos az itt élő emberek életminőségének javítása, ami egy komplex, átgondolt városfejlesztési programmal oldható meg. A polgármesterjelölt úgy véli, hogy az elképzelésekhez a Fidesz-KDNP kormány hathatós segítséget tud nyújtani.

Gulyás Gergely miniszter támogatásáról biztosította Gárdos Lászlót, majd elmondta: bízik abban, hogy az eddig jól működő kormányzati kapcsolat nem csak az országgyűlési képviselőn keresztül tud kamatozni, hanem az önkormányzattal is.

Gárdos László elképzeléseit a Fidesz-KDNP kormány tudja támogatni, azokhoz „jó partnere lenne a kormányzat” - mondta. Ilyen projekt az ipari parkot megközelítő elkerülő út megépítése vagy buszpályaudvar építése.

- FrissMédia -