SPORT
Labdarúgás
Minden teszteredmény negatív lett a Kisvárda FC-nél
A szerdai eredmények szerint mindenki új koronavírus-tesztje negatív lett, azaz nem találtak fertőzött személyt a kisvárdai csapatban. Még hátra van egy újabb teszt, hiszen a szabályok szerint két egymást követő negatív teszt birtokában lehet kijelenteni, hogy a csapatból senki nem fertőzött, és így nem is fertőző.

A vizsgálatokra azért volt szükség, mert az egyik idegenlégiós játékos koronavírus-tesztje pozitív lett, ezért szerdán a teljes csapaton és alkalmazottakon, összesen ötven emberen végeztek el COVID-tesztet. A reggeli vizsgálatok eredménye kora estére lett kész. Valamennyi teszt negatív eredménnyel zárult, vagyis nincs új megbetegedés, a munka folytatódhat tovább.

A klub honlapján megjegyzik, hogy az eredmények ismeretében nem tudják mire vélni idegenlégiós játékosuk pozitív tesztjét. Úgy gondolják, hogy valamiféle tévedés történhetett. A pozitív mintával rendelkező futballistát újra, immár harmadszor is tesztelni fogják. Akárcsak pénteken a többi játékost is, hiszen a szabályok szerint még egy negatív tesztre szükség van.

- FrissMédia -