PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#horoszkóp
Minden csillagjegyre hat a keddi holdfogyatkozás- Horoszkóp 07.16.
Részleges holdfogyatkozás figyelhető meg kedden az égbolton. Valójában nálunk alig észrevehetően takarja ki a Föld a Bak jelében járó teliholdat. A feszültség, amit generál, viszont annál inkább érezhető. A horoszkóp szerint nem lesz könnyű a mai nap.

Kos

A tettek embere vagy, nem töprengsz túl sokat, nem gyötörnek kételyek. Nem pocsékolod el energiáidat véget nem érő elméleti fejtegetésekre. Határozottan haladsz a céljaid felé, ezért gyakran meglehetősen vakmerőnek tűnsz mások szemében. Kedden szükséged lesz minden bátorságodra…


Bika

Sokszor okoz nehézséget, hogy úgy érzed, szinte kínszenvedés belefognod a munkába. A mai nap is pontosan ilyen. Viszont ha végre nagy levegőt veszel, és nekidurálod magadat, senki és semmi sem állíthat meg, hogy kitartóan hozd az eredményeket. Ne feledd, ma sokat tehetsz a fényes jövőért is.


Ikrek

Gyorsaságodat, ügyességedet sok helyen kamatoztathatod. Kedden ugyanakkor vigyázz, ne kapkodj, mert így könnyebben is hibázhatsz. Ma pedig semmilyen hibát nem néznek el a többiek. Bármilyen unalmasnak is tűnik, ellenőrizd többször is a kezedből kiadott munkát. Hidd el, később nagyon hálás leszel érte.


Rák

Kedden olyan feladatot kaphatsz, amit talán még sosem csináltál, ezért könnyen eluralkodhat rajtad a pánik. Semmi esetre se ess kétségbe, igenis bízz magadban, hogy képes vagy rá, ezt is meg tudod csinálni. Gondold végig alaposan, ha kell, hallgasd meg a többieket is. Amit ma tilos tenned, hogy ellentmondasz.


Oroszlán

Őrizd meg nyugalmadat kedden akkor is, ha úgy érzed, igazságtalan, jogtalan vád ér mások részéről. Ma könnyű lenne vitába szállni a többiekkel, de hidd el, nem jössz ki jól belőle. Ma az önuralmadra mindennél nagyobb szükséged lesz. Próbáld meg nem felvenni a kesztyűt.


Szűz

Mindenkor nagyon precízen, módszeresen és nagyon gondosan végzed a rád bízott feladatokat. Nem véletlenül érsz el kitűnő eredményeket. Kedden könnyen lehet, hogy bosszantanak téged a többiek, mert nem érted a problémáikat. Ma a legjobb, ha minden vitából, hangosabb szóváltásból kimaradsz. Nem kell mindig mindenről tudni.


Mérleg

Figyelj ma a többiek elképzeléseire, véleményére. Kedden ugyanis olyan információ birtokába juthatsz, amit máskor elengednél a füled mellett. Bármilyen nézeteltérésbe is keverednél, nagyon fontos, hogy ne foglalj állást, ne ítélkezz, egyszerűen csak raktározd el a hallottakat. Ma jobb, ha megtartod magadnak a gondolataidat.


Skorpió

Az akadályok kedden egyenesen arra inspirálnak, hogy még nagyobb lendülettel vesd magad a harcba. Ma ugyanakkor könnyen csorbát szenved az igazságérzeted, amitől még feszültebbnek érzed magadat. Az ellentétek biztosan kiütköznek, ma tudni fogod, ki a barát, ki az ellenség. Legyél óvatos, mert te is könnyen ellenséggé válhatsz.


Nyilas

Gyűlölöd az egyhangú, unalmas feladatokat. Kedden pontosan ezt hozza neked az élet. Küzdelem helyett inkább barátkozz meg vele, így nemcsak egyszerűbben végzel a munkával, de a nyugalmad, a jó hangulatod is megmarad egész nap. A többiekre ez most nem lesz jellemző.


Bak

Alapvetően türelmes természet vagy. Kedden nagyon rosszul alszol, fáradtan, nehezen ébredsz reggel. Ma biztosan nem leszel a türelmes önmagad. Tudatosítsd, nem a többiek tehetnek a feszültségről. Ez egy ilyen nap, hamarosan túl leszel rajta. Nem érdemes szítani az ellentéteket.


Vízöntő

Ne riasszon el, ha nem látod az eredményeket azonnal. Mindennek megvan a maga rendje és ideje. Nem könnyű persze kivárni, mire megtörténik, de hidd el, amikor úgy érzed, egy helyben topogsz, akkor történik a háttérben a legtöbb változás. Siettetni nem tudod az időt, csak elfogadni…


Halak

Nagyon jól is érezhetnéd magadat kedden. Ugyanakkor hajlamos lehetsz átvenni a többiek aktuális hangulatát. Jobban tennéd, ha távol tartanád magadat a feszült, ingerült emberektől. Pontosan tudod, nem tesznek jót neked. Ha nem kerülheted el őket, legalább „csukd be a füled”, és ne halld meg őket.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu