PUZZLE
Horoszkóp
#asztrológia
#horoszkóp
#hivatás
Milyen munka illik hozzád? - Csillagjegyed ezt is elárulja!
Mindannyian szeretnénk megtalálni álmaink állását. Ez nem is olyan lehetetlen, a csillagjegyek elárulják, melyik úton érdemes elindulni.

Kos

Bármibe fogsz, azt a tőled telhető legnagyobb lendülettel teszed, szinte lételemed az energikus hozzáállás, hála a jegyed meghatározó bolygójának, a Marsnak. Emiatt az olyan típusú munkák illenek hozzád, ahol te irányíthatsz, így érdemes például saját vállalkozásba fognod, de a kereskedelmi szférában is megtalálhatod a számításaidat.


Bika

Természetközeli beállítottságodat a Vénusz hatásának köszönheted, ezért sikeres karriert futhatsz be a szépségiparban, például masszőrként, fodrászként vagy akár kozmetikusként is. Ugyanakkor a Vénusz a művészetekhez is kedvező affinitást nyújt, vagyis múzeumi kurátorként, galériavezetőként is jól érezheted magadat.


Ikrek

Kommunikációban erős vagy, úgy is lehetne mondani, hogy felvágták a nyelved, és a gyors észjárás is jellemző rád, így a médiában, vagy kommunikátorként is megállhatod a helyedet. Ezen kívül a kereskedelem, azon belül is a divatszakma az, ahol nagy babérokra törhetsz.


Rák

A zodiákusod szerint az ételek világában teljesedhetsz ki – azaz például séfként vagy élelmezési szakemberként lehetsz igazán boldog –, és mindez hatványozottan igaz, ha a saját vállalkozásban teszed a dolgod. Emellett az ingatlanközvetítés sem áll távol tőled, ugyanis remek kommunikációs és emberismereti készségeidnek köszönhetően mindig tudod, hogy kinek mit kell mondani.


Oroszlán

Kedveled a feltűnést, és ha mindenki rád figyel, ezért olyan munkák illenek hozzád, ahol reflektorfényben tündökölhetsz. Ne csupán a színészetre gondolj – bár a személyiségedtől ez sem áll távol ­–, hanem minden olyan jellegű foglalkozásra, ahol te lehetsz a legmeghatározóbb ember, mint például a tanári pályán vagy marketing szakemberként.


Szűz

A Merkúr befolyása alatt áll a csillagjegyed, ami azt jelenti, hogy a logikus gondolkodást az élet minden területén – így a munkában is – meghatározónak tartod. Ennek tükrében két irányba is elindulhatsz. Az egyik az informatikai szektor, amiben az analitikus látásmódod nagy segítségedre lehet, a másik a gyógyítás – orvosként vagy életmód tanácsadóként – ahol, a kedvenc témaköreidet behatóan tanulmányozhatod.


Mérleg

A Vénusz ráhatásának köszönhetően jó érzéked van a művészetekhez, különösen a divathoz. Ez jelenthet ruhatervezést, saját ruhaüzletet, sőt akár kirakatrendezést is, a művészi vénád megvan hozzá. Ugyanakkor a tanítás terén is sikeres lehetsz, főleg, ha valamilyen művészeti ággal kapcsolatos tantárgyat tanítasz, például énekzenét vagy rajzot.


Skorpió

A csillagjegyedre jellemző nagy igazságérzet miatt a bűnüldözés területén – például rendőrként, vagy bűnügyi helyszínelőként – különösen szép karriert futhatsz be. Emellett az orvostudomány is közel áll hozzád, sebészként, pszichiáterként vagy szexterapeutaként is megtalálhatod a számításaidat.


Nyilas

Legszívesebben világutazóként aposztrofálnád magad, mert úgy érzed, arra születtél, hogy körbeutazd a világot. Nem tévedsz nagyot, a zodiákusod szerint az utazással és vendéglátással kapcsolatos munkakörökben teljesedhetsz ki igazán. Ugyanakkor az is igaz, hogy az állatok szeretetét is hivatássá alakíthatod, állatorvosként vagy állatvédőként is megtalálhatod az utadat.


Bak

Az ideális munka számodra az, ahol te irányíthatsz. Lehet ez egy saját vállalkozás, egy pénzügyi vagy kereskedelmi multinacionális cég vezetői posztja, de azt sem bánod, ha a tudásodat tanácsadóként kamatoztathatod. Amennyiben viszont a vezetői hajlamodat egy kis kreativitással is ötvöznéd, az építészet felé érdemes indulnod.


Vízöntő

Alkotó szellem vagy, tele ötlettel és energiával, ezért a kreatív, kissé művészi jellegű munkákban teljesedhetsz ki igazán. Íróként, tudósként vagy feltalálóként úgy érezheted, hogy valami hasznosat adtál a világnak, de mások megsegítését is ugyanilyen fontosnak tartod, ezért humanitárius vonalon szintén gondolkodhatsz karrier szempontjából.


Halak

Festő, költő, rendező, álmodozó… Gyakorlatilag így lehet jellemezni téged, mert minden olyan művészeti ágban sikeres lehetsz, amiben alkotómunkáról van szó. A fotózást például természetesnek érezheted, viszont nővérként, vagy életmód tanácsadóként is hatékony lehetsz, mert az empátia a természeted meghatározó része.


Forrás: nlcafe.hu

-Friss Média-