SPORT
Labdarúgás
Milyen lesz szőkesége?
Nem új játékos, csupán új hajszínnel rendelkező futballista toppant be az öltözőbe.

Ahogy szokták, az első edzésre most is együtt érkezett Vári Barnabás és Szabó Attila kapusedző. De ki velük az a napszemüveges, szőke srác? Új igazolás? Ja, nem, csak Lucas – a csapatkapitány némileg felfrissített külsővel érkezett vissza Brazíliából.

„Már régóta terveztem, hogy befestetem a hajam, aztán a szünet alatt gondoltam ennyit, és meg is tettem – mosolygott az edzést megelőző mérésekre várva Lucas. – Hogy milyen színű pontosan? Lehet sárgának vagy éppen fehérnek is nézni, nem is tudom. Azt még nem döntöttem el, hogy megvárom, míg lenő-e a festék vagy addigra levágatom a hajam. Szeretem, ha változatos a frizurám.”

A csapatkapitány a téli szünet alatt közel három hetet töltött szülőhazájában, Brazíliában, és feltöltődve érkezett vissza a felkészülés kezdetére.

„Jó volt az idő, sokat sütött a nap, tudtunk strandolni, úgyhogy valóban feltöltődtem – fájdította az itthoni mínuszokhoz szokott hallgatóság szívét Lucas. – Az ünnepeket a szokott nagy családi körben töltöttük, minden nap más-más rokon volt a házigazda. Közben persze a mozgást sem hanyagoltam, az előírt edzésprogramot is teljesítettem. Az átállás visszafelé sokkal rosszabb, már csak azért is, mert a melegből érkeztünk vissza a hidegbe. Hosszú volt a hazaút, az átszállásokkal együtt harminc óra, de szerencsére nem volt semmi baj, a gyerekek is bírták, bár a másfél éves fiam, Matias érthetően nehezebben. A lényeg, hogy szerencsésen megérkeztünk, innentől minden erőmmel a felkészülésre, a tavaszi szezonra koncentrálok.”-

kisvardafc.hu