PUZZLE
Bulvár hírek
#Cannes
#Mihalik Enikő
#amFAR gála
#elegáns
#kifinomult
Mihalik Enikő beragyogta az amfAR-gálát
Kifinomult volt és elegáns, neki sikerült az, ami a többi sztármodellnek nem

Az amfAR-gálára végre a reflektorfénybe lépett hazánk másik sikeres topmodellje, Mihalik Enikő is, aki felüdülés volt a szemnek, lévén az idei jótékonysági rendezvényre a legtöbben inkább megbotránkoztató összeállításokban érkeztek.

A nem is olyan régen 30. születésnapját betöltő Enikőnek sokakkal ellentétben nem kellett sehol takargatnia magát, a vörös, kissé áttetsző szoknyájú estélyi, diszkrét dekoltázzsal és hátkivágással az est egyik legszebbje volt.

A manöken pár napja már Cannes-ban tartózkodik francia párjával, a 32 éves Vladimir Roitfeld­del, aki modellként, műkereskedőként és galériatulajdonosként is igen sikeres, nem mellesleg pedig a francia Vogue egykori főszerkesztőnőjének, Ca­rine Roitfeldnek a fia. A fiatalok tavaly éppen Cannes-ban találkoztak, így most kettesben töltöttek egy-két romantikus napot, ezért nem láthattuk még a filmfesztivál vörös szőnyegén a modellt.

Együtt eddig nem kapták őket lencsevégre, de Enikő pár napja megörvendeztette Instagram követőit egy puszis képpel. Íme:


Forrás: hirado.hu

-Friss Média-