PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Miért nincs annyi pénzed, mint szeretnéd?-Horoszkóp 05.16.
Azt mondják, a bőség mindig itt van körülöttünk, nekünk csak merítenünk kell belőle. Ha ez igaz, miért nincs elég pénzed? Miért történhet meg, hogy mindenki a maga szintjén nyomorog? A szerda a pénzzel kapcsolatos kérdések ideje. Most ezekre a kérdésekre bölcs válaszokat kapsz, és azt is megértheted, a pénznek és a boldogságnak valóban nincs túl sok köze egymáshoz. Vajon tudsz olvasni a horoszkóp sorai között?

Kos

Valaki kölcsön kér tőled, te pedig úgy gondolod, nem szabad adnod neki. De mi van, ha tévedsz? Mi van, ha neki valóban szüksége van erre az összegre, és mi van, ha jól használná fel? Ma bátran adhatsz pénzt befektetésekre és mindenféle vállalkozás elindításához. Olyan embernek viszont ne adj, aki ezzel akar egy másik adósságot törleszteni.


Bika

Szereted az egyértelműnek és logikusnak tűnő lépéseket összekuszálni szerdán. Ma semmi sem izgalmas a számodra, ami túl kiszámítható, vagy ami túlzottan is átlátható. Szerdán a misztikus helyzeteket kedveled, és az is lehet, ma élvezettel halászol a zavarosban. Végül persze így is, úgy is megszerzed, amit akarsz.


Ikrek

Megkönnyítené a helyzetedet, ha megfogadnál egy tanácsot. Persze nem mindegy, kinek a tanácsára hallgatsz. A jó tanácsadók azok, akik saját tapasztalatukból beszélnek. Tehát, ha van olyan ismerősöd, aki járt már előtted hasonló helyzetben, őt érdemes megkérdezned. Máskülönben nem érdemes tanácsadókra hallgatnod.


Rák

Sokat gondolkozol azon, mi mindent kell feláldoznod a pénzért, azért, hogy legyen elég pénzed neked és a családodnak. Ma megértheted, mi az az alapvető tévedés, ami ebben a témában eddig volt benned. A pénzért ugyanis nem kell feláldoznod semmi mást, csak a szegénységtudatot.


Oroszlán

Szívesen feszegeted a határokat szerdán. Ma arra vagy kíváncsi, meddig mehetsz el egy-egy helyzetben. A végeredmény pedig meglepő lesz, sokkal messzebbre juthatsz, mint hitted. De még így sem tehetsz meg bármit. Ezt is érdemes észben tartanod.


Szűz

Hétmérföldes léptekkel haladsz az egyik problémád felszámolásában. Ebben a folyamatban most sem az anyagiak, sem az idő, sem az energia nem lehet az akadály. Mindössze egy valaki állíthat meg: a családod. Érdemes megértened, nem kell mindenben a családot másolni.



Mérleg

Bárhogy is akarod visszafogni magad, ma nagyon szívesen költesz. Akár butaságokra is szívesen adod ki a pénzt. Talán az is lehet, valaki szerint egyenesen szórod a pénzedet. Amíg te úgy érzed, minden kiadásod megérte, amíg úgy érzed, minden kiadott filléred jó helyre került, addig költs bátran.


Skorpió

A szerelmeddel érdemes lenne újra randevúznotok, de legalábbis több időt tölteni egymással. Persze, ehhez olyan program kell, amelyet a szerelmed is élvez. A legjobb az lenne, ha ő találná ki a programot. Bízd rá a választást, de vállald magadra a szervezést. Így lesz a legromantikusabb és a leggyógyítóbb a mai randitok.


Nyilas

Szükséged van rá, hogy érezd a hatalmadat. Azt a hatalmat, hogy meghozhatod a döntéseidet, és minden döntés következményekkel jár. Azt a hatalmat, hogy változtathatsz az életeden. Igen, szerdán változtathatsz az életeden. Akkor is, ha eddig azt hitted, most már minden az előre megszabott sorrendben történik veled.


Bak

Kétféleképpen is lehet több pénzed. Dönthetsz úgy, hogy spórolni kezdesz, megnézed minden fillér helyét, és csak arra költesz, amire nagyon muszáj. És dönthetsz úgy is, hogy rákapcsolsz, és több pénzt hozol haza. Ez utóbbi hatékonyabb megoldás lenne. Most vállalhatsz plusz feladatokat vagy másodállást.


Vízöntő

Végeztél egy fontos feladattal a napokban, és úgy érzed, feladat és cél nélkül maradtál. Persze az is lehet, nem befejezted a feladatot, csak ráuntál. A lényeg, hogy itt az ideje új célok és új tervek keresésének. Ne felejtsd el, a célok valójában határidővel ellátott álmok. Tehát csak annyit kell tenned, hogy az álmaidnak szabsz beteljesülési határidőt.


Halak

Sokkal több a pénzed, mint gondolod és érzed. Talán megszoktad, hogy kevés van, és most sok áll a rendelkezésedre. Vagy épp fordítva, azt hiszed, végtelen a pénzforrásod, pedig a számlád szinte teljesen leürült. Bárhogy is legyen, ma érdemes egyeztetned a valóságot a fejedben élő képpel.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu