SPORT
Labdarúgás
#labdarúgás
#megye I.
#Kisvárda Master Good
#Mándok
Micsoda nap! A megyei bajnokságban is Kisvárda-siker
​Jelena mesterhármasával letarolta a Mándokot a Kisvárda csapata a Tiszántúli Takarék Megyei Első Osztály 19. fordulójában Kisvárdán zárt kapus mérkőzésen. Kisvárda Master Good II – Mándok VSE 3-0 (0-0)

Miközben a Kisvárda NB I-es csapata a Honvédot leckéztette a fővárosban a B-csapat a megye I-ben gálázott a Mándok ellen.

Kisvárda II: Odincov – Czene, Szőr, Abov, Baranyai – Ivancso, Schmid (Riznicsenko, 55.) – Kovácsréti (Lusánszki, 83.), Obradovics, Atamasz (Illés, 81.) – Jelena. Edző: Nagy Sándor.

Mándok: Vasas – Csehil, Elek, Balogh, Pallai, Ács (Buda, 72.), Szabó T., Dallos, Szabó M. (Ari, 57.), Toldi, Baglyos. Edző: Mirgai László.

Gólszerzők: Jelena (76., 78., 87.)

Nagy Sándor: – Nehéz mérkőzésen vagyunk túl! Gyakorlatilag 70 percig ki-ki meccset játszottunk. Megvoltak nekünk is a lehetőségeink, megvoltak a Mándoknak is. A 75. perc környékén, miután megszereztük a vezetést kijöttek az erőnléti különbségek, kicsit feldaráltuk a Mándokot. Igazából 90 perc alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Sok siket kívánok a Mándoknak, és érjék el a célukat mait terveztek!

Mirgai László: – Hetvenhét percig azt gondolom egész jól játszottunk - voltak helyzeteink, kapufát rúgtunk - utána elfáradtunk. Sajnos csak két cserénk volt, ez meglátszott a csapaton és kijött a két csapat közti erőnléti különbség. Én azt gondolom, hogy ez döntött, de a csapatom előtt le a kalappal, nem tudok rájuk egy rossz szót sem mondani. Sok helyzetünk volt 70 percig, ezeket nem tudtuk kihasználni, elfáradtunk a középpályán, és ezt rögtön kihasználta az ellenfél azzal, hogy a cserékkel frissítettek és ott már nem bírtuk a tempót.

--