PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2019.03.23.
Mi lesz az ígéretekkel szombaton?- Horoszkóp 03.23.
Vajon be tudod tartani az ígéreteidet? És mások betartják, amit neked ígértek? Szombaton tudnod kell, hogy nem is olyan egyszerű az ígéreteket betartani. Nem is olyan egyszerű megtenni azt, amiről tegnap vagy tegnapelőtt még azt gondoltad, könnyedén teljesíted majd.

Kos

Kezdesz összerogyni a súly alatt, amit cipelsz. Talán túl sok teher van rajtad, és talán el kellene kezdened letenni ezeket. Ha ránézel a súlyokra, könnyen rájöhetsz, hogy magadtól, önszántadból cipeled őket, annak ellenére, hogy nem is kellett volna felvenned.

Bika

Arra vágysz, hogy megváltozzon az életed, de közben nem szívesen változtatsz. Ez olyan ellentmondás, amelyet érdemes szombaton kibékíteni magadban. Ma érdemes végiggondolnod, mi fontosabb a számodra: a változás, vagy az, hogy a komfortzónád látszólagos biztonságában maradhatsz.

Ikrek

Mozgasd meg a tagjaidat szombaton! A tested ma nem fogja beérni egy nyújtózkodással, és valószínűleg sokkal többet szeretne ennél. Ma tökéletes az alkalom, hogy elmenj jógaórára vagy pilatesre, de arra is tökéletes, hogy kéz a kézben sétálj a szerelmeddel.

Rák

Valójában minden szavaddal, minden mozdulatoddal, minden tetteddel tanítod a gyerekeket. Nem csak akkor tanítasz, amikor elmondod, mit hogyan „kell” és „szokás”, hanem akkor is, amikor megteszed, amitől óva inted a gyerekeidet. Épp ezért fontos, hogy csak olyasmit tegyél, amit szeretnél, hogy a gyerekek is megtegyenek majd.

Oroszlán

Szeretned kell, amit csinálsz. Szeretned kell a munkádat, a hobbidat, az elfoglaltságaidat. Nem úgy értem, hogy szeresd meg azt, amit nem szeretsz, hanem úgy, hogy hagyd abba, amit nem szeretsz, és kezdj bele új dolgokba! Kezdj olyan új munkákba, hobbiba, amelyek izgalommal és lelkesedéssel töltenek el.

Szűz

Meg kell tanulnod magadra csukni az ajtót és kizárni a külvilágot. Meg kell tanulnod úgy intézni a szabadnapjaidat, hogy ne érhessenek el hozzád a munkahelyi pletykák, a befejezetlen feladatok nyomasztó súlya és felelőssége, és persze mások rosszindulata sem.

Mérleg

Vedd észre: mások csak akkor tekintenek rád királylányként, ha királylányként vagy hajlandó viselkedni. Ma tedd fel magadnak a kérdést minden egyes cselekedeted, minden egyes döntésed előtt, hogy az vajon elég királylányos-e. Csak azt tedd meg, ami minden kétséget kizárólag valóban az.

Skorpió

El kell engedned a gondolatot, hogy valami nincs rendben az életedben, és valami úgysem fog sikerülni. Szombaton hangosan dübörögnek benned a negatív gondolatok, de ezek csak gondolatok. Olyan gondolatok, amelyeket te gondolsz, és bármikor gondolhatnál helyettük mást. Bármikor választhatsz pozitív gondolatokat. Most is.

Nyilas

Könnyedén kicsúszhatnak a kezedből a dolgok, ami a tárgyakra épp úgy igaz, mint átvitt értelemben az irányításra. Persze egyáltalán nem biztos, hogy az a legrosszabb dolog, ami ma történhet veled, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás. Az például nem baj, ha az Életnek adod át az irányítást.

Bak

Elkeseredett harcot folytatsz, hogy megszerezd valaki figyelmét, és közben eszedbe sem jut, ezzel épp a legfontosabb ember figyelmét veszíted el. A legfontosabb ember, akinek figyelnie kell rád, te magad vagy. Vajon tényleg figyelsz önmagadra, amikor fel akarod hívni valaki figyelmét magadra?!

Vízöntő

Nem is gondoltad volna, milyen fontos tiszta vizet önteni a pohárba. Nem is gondoltad volna, milyen fontos, hogy tisztázd az erőviszonyokat, a szándékokat és azt, hogy kinek merre tart az útja. Ha ezt ma tisztázod mindenkivel, tiszta és nyugodt kapcsolatokat teremtesz.

Halak

A legszívesebben színes felhők és ábrándok között töltenéd a szombatot. A legszívesebben egész nap álmodoznál, és gondolatban teremtenéd a fényes jövőt. Tudod mit? Spirituális szempontból valóban ez a leghasznosabb, amit ma megtehetsz. Egyszerűen csak teremtsd meg a boldog jövőt, hogy elképzeled, hogy máris boldog is vagy.

-Friss Média-

Forrás:www.nlcafe.hu