PUZZLE
Bulvár hírek
Mesés tájon vicces videóval készül a magyar szálloda
A négycsillagos Hotel Silvanus Visegrád a szállodák kényszerű üzemszünete ellenére sem tétlenkedik. A személyzet nap mint nap bejár munkahelyére, és idejét a nyitásig a ház szépítésére fordítja.

A kényszerszünet mintegy öt hónapnyi ideje alatt videóra vették a felújítást, és ebből kétperces vidám, zenés kisfilm született.


A filmet az első kockától az utolsóig maguk készítették, a benne hallható zene alatt végig a személyzet énekel és fütyül.

A Silvanus csapata bízik abban, hogy a videóval reményt és vidámságot csempésznek a turisztikai szakma szereplőinek hétköznapjaiba -írja a turizmus.com.

Mint azt Madarász Endre marketingigazgató elmondta, a november 7. óta zárva tartó, emblematikus visegrádi szállodából – melynek vendégkörét nem az üzleti utazók teszik ki – a veszélyhelyzet idején senkit sem bocsátottak el.

A szálloda személyzete közel változatlan létszámban – mindössze 10%-os lemorzsolódással ­– nap mint nap bejár munkahelyére. És bár a betegségek őket sem kerülték el, szorgalmasan és összetartva a ház teljes körű felújítására fogadott szakemberek keze alá dolgoznak, beosztástól függetlenül.

Az újranyitást megszépült szobákkal, újrafestett erkélyekkel, a wellnessrészleg felújított medencéivel várja a visegrádi hotel és mintegy 80 fős személyzete.

- FrissMédia -