AKTUÁLIS
Mesés advent Kisvárdán - Sürgős levél
Sorozatunk második részében Kisvárdai Önkormányzatának főosztályvezetője, dr. Mikó-Maximovits Adrienn mesél. Petrolay Margit Sürgős levél című Mikulás meséjét mondja el.

Nagyon örült a felkérésnek, hiszen a kisfia születése óta egy kicsit visszacsöppent a gyermekvilágba - árulta el. Nagyon fontosnak tartja a mesélést, hiszen számos területen fejti ki jótékony hatását.

"A mi családunkban az est meghatározó része a meseolvasás, egyfajta rituálé, ebben a szeretetteljes légkörben zárjuk le a napot. Nagyrészt én vagyok a meseolvasó, de a férjem is szívesen olvas a kisfiúnknak. Különös varázsa van karácsonykor a meséknek. A Mikulás, majd a karácsony a gyerekekről és a családról szól. Ilyenkor mindannyian kicsit gyermekké válunk és izgatottan várjuk az ünnepet. Szeretet adni és kapni, az arcokra boldog mosolyt csalni nemes cselekedet. A lehetőség, hogy mindezt egy időben, ilyen nagyszámú közönség részére tehetem, számomra megtisztelő".


"A választott mesém hőse, Lacika gyermeki naivitásával kér és kap olyan ajándékot, ami pénzért meg sem vehető, de a mesében, ami egy kicsit valóság is, megszerezhető. Így váljon mindenki számára valósággá az álom! Áldott, békés és boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!"

A helyszínt a Coffee Tea Area Kisvárda Kávézó és Teaház biztosította.
Címe: 4600 Kisvárda, Somogyi Rezső út 1.

- FrissMédia -