AKTUÁLIS
Mesés Advent Kisvárdán - A télapó haragja
A Honvédsuli Egyesület elnöke Kovács Zsuzsanna. "A mi tevékenységünk minden mozzanatát a hazaszeretet szövi át, melyben minden benne van: az ember, a föld, az állatok, a falvaink, a folyóink, a barátaink, szomszédaink, a világunk szeretete, tisztelete. Úgy érzem felfokozott, sőt felzaklatott világunkban sokszor elfelejtünk igazán emberré lenni. Másodperc-alapon élünk, aminek következtében csupán másodperceket szánunk egymásra, emberségre, mesére, a lelkünkre."

"A meseolvasás lehetősége az egyesület vezetőjeként azonnal megérintette a lelkemet, hiszen kétgyermekes édesanyaként nagyon sokat meséltem a fiaimnak, ezért tudtam mit jelent maga a mese, az odaszánt-megállt idő, a képzelet, az érzelmek, ami akkor ott, csak a miénk.

Ezek az érzelmek vezérelnek a mese kiválasztásában is, hogy egyszerre minőségi időt tölthetünk együtt a mese varázsában, miközben tanulunk. Megtanuljuk egymás elfogadását jó, valamint rossz tulajdonságokkal együtt, mert bizony néha nem úgy értékelünk valamit az életünkben, ahogy jó volna, és ha már nincs, csak akkor érzékeljük meg a valódi mivoltában. Ez a karácsony most számomra a szeretet, a reménye ünnepe.


Remény a békére, a tiszteletre, a szerelem megélésére, egymás megbecsülésére a fény fájának a tündöklésében és Jézus születésének a misztériumában."

A helyszínt a Coffee Tea Area Kisvárda Kávézó és Teaház biztosította.

Címe: 4600 Kisvárda, Somogyi Rezső út 1.

- FrissMédia -