KÉK FÉNY
Menőbb, mint az autó - traktort loptak Szabolcsban
Aztán el is adták. A mátészalkai rendőrök rövid idő alatt elfogták a traktor eltulajdonításával gyanúsítható három férfit.

A Mátészalkai Rendőrkapitányságra érkezett bejelentés július 26-án arról, hogy Kocsord külterületéről egy traktort tulajdonított el ismeretlen tettes, a benne hagyott indítókulcs segítségével. A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést, és a bejelentést követő néhány órán belül azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható három férfit – írja a police.hu.

A nyomozók F. P. 30 éves és E. Cs. 27 éves baktalórántházi, valamint N. K. 27 éves vajai lakosokat a rendőrkapitányságra előállították, és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését beismerték, és vallomásukban elmondták, hogy az eltulajdonított mezőgazdasági járművet 300.000 forintért eladták, a kapott összeget pedig egymás között szétosztották.

A közel másfél millió forint értékű mezőgazdasági vontatót a rendőrök lefoglalták, és visszaadták a tulajdonosának. A gyanúsítottak az eljárás alatt szabadlábon védekezhetnek.

- FrissMédia -