KÉK FÉNY
Menet közben tört ki a kereke
Menet közben tört ki egy autó kereke Nyírbátorban, a Hunyadi utcában. A jármű forgalmi akadályt képezett. Senki nem sérült meg. A járművet nem kellett áramtalanítani, a helyi hivatásos tűzoltók a rendőrségi helyszínelést követően megszüntették a közúti akadályt - írja friss közleményében a katasztrófavédelem szóvivője.

Rutka-Dér Vivien beszámolt még egy viszonylag szerencsés ütközésről is, ami Ibrányban történt tegnap. Személyautóval karambolozott egy robogós az Árpád utcában délelőtt. A műszaki mentést a helyi önkormányzati tűzoltók végezték.

Nagyméretű nyárfa dőlt meg tegnap Dombrádon, a Mártírok útján. Az alsó ágai egy lakóingatlan tetőszerkezetére dőltek, veszélyeztették az épületet. A kisvárdai hivatásos tűzoltók kihúzós létrával, motoros láncfűrésszel vágták le az alsó ágakat, a közvetlen veszélyt elhárították. Személyi sérülés nem történt.

Üres, elhanyagolt nyírpilisi telekhez, épületlebontás után még megmaradt pincéhez riasztották a tűzoltókat csütörtök este. A pincében felhalmozott hulladék égett. A nyírbátori hivatásos tűzoltók fékezték meg a lángokat.

- FrissMédia -