PUZZLE
Bulvár hírek
#X-Faktor
#verseny
#mentorház
Megyénk lánya az X-Faktor mentorházában
Tasi Dominika bejutott az X-Faktor mentorházába. A lányok kategóriájában a legjobb hét között versenyző komorói lány rögtön széket kapott, mégsem tudott leülni a válogatón.

Tasi Dominika komorói születésű, Kisvárdán járt iskolába. A legtöbb művészetpártoló számára már ismerősen csengett a neve a tehetségkutatót megelőzően is. A DoktoRock színtársulat tagjaként már több szerepben is láthattuk. A Szegény gazdagokban, a Made in Hungáriában, A vörös malomban megcsillogtatta énektudása mellett színészi tehetségét is. A 2001-ben alakult Holiday Együttes énekeseként társával, Hasulyó Rolanddal az évek során számos rendezvényen és esküvőn sikerrel szerepeltek zenekarukkal.

Az X-faktor válogatóján Szekeres Adrien Olyan, mint te című számát énekelve jutott a legjobbak közé, ám csak egy párbajt követően foglalhatta el helyét. Gáspár Laci hosszas vívódást és a lányok párbaját követően is nehezen jutott döntésre, így Puskás Peti tanácsára a hat székre hét lányt "ültetett" le, köztük Tasi Dominikát - így továbbjuttatta őt is a mentorházba.

Az idei X-Faktor - az RTL Klub tehetségkutató show-műsorának - válogatói véget értek. A komorói lány további sorsa mentora kezében van, aki ebben az évadban a lányok kategóriájában a táborba juttatta még Király Dominikát, Csányi Ritát, Tamáska Gabriellát, Arany Tímeát, Urbanovics Vivient és Ádám Szofit is. Puskás Peti a fiúk, Radics Gigi a 25 év felettiek, ByAlex pedig a zenekarok mentora az X-Faktor versenyében. A hétvégén a tábor legjobb pillanatait láthatjuk majd a képernyőn, köztük a tehetségkutató talán legizgalmasabb, székes feladatával egybekötve.


Képek: rtl.hu