PUZZLE
Bulvár hírek
#rettegés
#kísértetjárta
#ház
#horror
Megnyílt a rettegés háza, ahonnan még senki nem jutott ki
A kísértetjárta ház közel 6 milliót fizet annak, aki végigcsinálja a szabadulást. Orvosi igazolás is kell hozzá, hogy beléphessenek az ajtaján.

A McKamey birtok az Egyesült Államok legrettegettebb kísértetjárta házaként hirdeti magát, ahol hátborzongató élményben lehet része az oda látogatóknak. A Tennessee állambeli Summertown-ban a birtok tulajdonosa úgy döntött, hogy megnyitja a házat a közönségnek, és 20.000 dollárt ( közel 6 millió forintot ) fizet annak, aki végigcsinálja a szabadulójátékot - írja a Középsuli.

Erre viszont csekély esély van, hiszen már azt is szigorú feltételekhez kötik, hogy ki léphet be a ház ajtaján. Legalább 21 évesnek kell lennie, 18-20 év közöttieknek szülői hozzájárulásra van szükségük az induláshoz. Orvosi igazolást kell bemutatni a fizikai és mentális egészségről és a büntetlen előéletet is igazolni kell. Az indulókat előzetesen leellenőrizik az összes közösségi média felületen, és egy interjún is részt kell venniük. Egészségbiztosítás nélkül a ház közelébe sem mehetnek, és ha az eddigieknek megfeleltek, még alá kell írni egy 40 oldalas szerződést is. Ha mindez megvan, a játék napján drogtesztet is kérnek. A belépésért viszont mindössze egy 20 kilós kutyakaját kér a tulajdonos, amit az egyik állatmenhelynek ajánl fel.

Mire számíthatnak a résztvevők? A horrorfilmek legszörnyűbb jeleneteit élőben élhetik át. Élve eltemetés, csótányevés, harc a túlélésért, mindezt tök sötétben, feladványok megfejtése, amik a Fűrészből már ismerősek, és megannyi hátborzongató élmény, amiket eddig senki sem teljesített, hiszen feladták a játékot még a vége előtt. A ház bezárásáért már aláírásgyűjtés is indult, arra hivatkozva, hogy az nem más, mint egy kínzókamra. A tulajdonos szerint viszont ez nem igaz, és ő csak egy kivételes lehetőséget kínál azoknak, akik szeretik a borzongást, ehhez pedig színészek asszisztálnak, akik figyelnek a résztvevők biztonságára.