PUZZLE
Bulvár hírek
Meghalt Damu Roland
A színész mára virradóra hunyt el, 47 évesen. Még a hónap első felében került kórházba, súlyos állapotban.

A színész Facebook-oldalán a színész állapotáról eddig is adatokat közlő régi barát ma ezt írta ki Damu Roland profilképe alá: "Megrendülten tudatom, hogy ma éjjel Damu Roland elhalálozott. Nincsenek szavak, marad a csend. Roli a szívünkben örökre velünk marad...".

Damu Roland két oltás után koronavírus következtében került az intenzív osztályra - írja a Blikk. Maga hívott mentőt, mert a köhögéstől már levegőt sem kapott. Mélyaltatásban tartották, műtüdő lélegeztette egészen ma hajnalig.

Damu Roland halála és élete sem volt egyszerű - foglalta össze a Blikk. Az 1974-es születésű színész Nyíregyházán járt a művészeti szakközépiskolába, ott szerepelt először iskolai darabokban. Később több színházban is játszott, több mint 150 filmben és sorozatban szinkronizált. Legismertebb szerepe a Jóban rosszban Várnagy Elődje volt, egy ország ismerte meg ekkor. Élete és karrierje azonban egy sötét napon megtört: barátnője, Palácsik Tímea - aki később Vajna Tímeaként Andy Vajna felesége lett - megerőszakolása miatt vád alá helyezték és börtönre ítélte a bíróság, 2012-ben. 2015 áprilisában szabadult.

Azóta önálló esteket adott, de karrierje és így anyagi helyzete is súlyosra fordult. Nemrégiben még pénzt gyűjtött a neten, aztán az egészésgi állapota is megromlott, így került kórházba, ahol nem tudták megmenteni az életét.

- FrissMédia -

Fotó: Blikk, Grnák László