18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Megér ez nekem 15 évet! - kiáltotta, majd többször megszúrta a nevelőapját egy férfi Kántorjánosiban
​Senki nem érti, hogy mi történt a 31 éves fiatalemberrel, illetve valójában mi volt a célja tettével. A nyomozók emberölés kísérletével gyanúsították meg az egyébként sem makulátlan előéletű fiatal férfit.

Vasárnap délután látszólag minden rendben ment a kis szabolcsi település Béke nevezetű utcájában. Az 51 éves nevelőapa és a fiú édesanyja vasárnap késő délután az ágyon feküdtek. Megbeszélték a fiúval, hogy béküljön ki a párjával, aki egyébként a nevelőapja lánya. Akkor jöttek össze, amikor a fiú anyja a lány apjával. Kapcsolatuk viharosra sikeredett, de a lány kitartott mellette. Az apja nem tiltotta, sőt ő hívta fel a fiú figyelmét rá, hogy a lány is hajlana a békülésre. "Rendben, akkor megyünk Nagykállóba" - mondta, majd a fiatal férfi sarkon fordult és elment azzal, hogy nemsokára jön vissza és akkor indulhatnak.

A fiú édesanyja szerint azonban ahelyett, hogy elindult volna, szűk 20 perc után a fiatalember először a konyhába osont ki. Ott magához vett egy 25-30 centiméter pengehosszúságú konyhakést és berontott a szobába. A nevelőapa állítása szerint a fiú annyit kiáltott, hogy "Megér neki 15 évet", majd egyből szúrt. Először a férfi arcát, nyakát, mellkasát és végül a combját érte a szúrás.

A nevelőapa párja kétségbeesve, lefagyva szemlélte fia tettét. Amilyen gyorsan történt, olyan gyorsan lett vége a támadának. A fiú kiszaladt, elmenekült a nem messze lévő apja házához. A fiatalember csuklóján itt kattant a bilincs, az első szúrást követő harmincadik percben.

A férfi anyja annyit mondott, hogy fia tettére nincs magyarázat, de mentség sincs. Soha nem tud neki megbocsátani.

A bíróság holnap dönt a 31 éves gyanúsított letartóztatásról.