18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Megégett egy gyermek Nagykállóban egy gödörben
​Felfoghatatlan tragédia történt szombat délelőtt Nagykállóban, amikor egy négyéves kisfiú beleesett egy másfél méter mély gödörbe, amiben az apja ruhákat égetett.

A szűk utcában sokadalom, kétségbeesett emberek. Egy négyéves kisfiú életéért küzdenek a mentőautóban. Közben megérkezik a mentőhelikopter is. A gyermek testének 50 százaléka megégett, állapota válságos - mondja a gyermek nagymamája.

Az apa kint ült a gödör mellett egy széken, amikor a kisfiú megcsúszott és beleesett a gödörbe, amiben ruhákat égetett a férfi. A szemtanúk szerint ezzel a célja nagy valószínűséggel az volt, hogy az így keletkező hő felhasználásával a vezetékek szigetelőanyagát eltávolítsa. Ebbe a gödörbe esett bele a vétlen kisfiú.

Egyből utána ugrott az apa és a szomszéd is segítségére sietett, de akkor már a gyermek mindenhol lángolt. Egy vödörben lévő vízzel eloltották a lángoló testet, majd elkezdték vízzel hűteni. A szomszéd sokkot kapott a látványtól, zokogva mesélte el a történteket.

fbc6a21a70-7

Bonyolította a mentést, hogy Budapest és Nyíregyháza között a repülési útvonalon viharzóna volt. Ez azt jelentette, hogy a helikopter nem szállíthatott beteget. Így a földi egység Hajdúnánásra vitte a beteget, ott vette át a mentőhelikopter a kisfiút és Budapestre a gyermek égéscentrumba szállították válságos állapotban.

Közben a nyomozók is megérkeztek és elkezdték az ilyenkor követendő protokollt, bűnügyi helyszín lett a család udvara.