SPORT
Labdarúgás
Még nincs gól, csak kiállítás
​Kisvárda - Újpest a félidőben 0-0. Ezen a meccsen a Kisvárda volt az esélyes a gyenge sereghajtó Újpest ellen, s inspiráló lehetett, hogy a Fradit visszaelőzhette a Várda a tabellán egy sima pontszerzéssel is.

A meccsen az ötévesen elhunyt Annácskára is emlékeztek a Várda remek szurkolói, a Várkerti Vitézek.

Nyugodjék békében.

A Kisvárdában nem játszhatott Melnyik, de több más változás is nehezítette látszólag a hazaiak dolgát. Meg is látszott az elején, az első lövésszerű valami is az Újpest nevéhez fűződött.

De igazi helyzete a Kisvárdának volt már tíz perc után, kettő is. Először egy újpesti eladott labda után két várdai lódulhatott meg, de a középre adott labdára nem mozdult a közepén futó hazai játékos, mert azt hitte, balra még jön esetleg valaki. De nem jött.

Több lett pár perc múlva egy beadásból, mert azt Misanovics legalább kapura tudta fejelni. Az újpesti kapus, Banai elsőre kiejtette, de aztán ráugrott, mint gepárd a gazellára.

Aztán a kisvárdai Leoni kapásból gyönyörűen találta el a labdát, de a szépen kapura kanyarodó lövés túl erős nem volt, az újpesti védő egyszerűen lekezelte a gólvonaltól pár méterre.

Újabb Kisvárda-helyzet következett, de Camaj passz helyett addig kavargott a labdával,amíg végül a kapu mögé tudta csak emelni.

Az Újpestnek egy sarkazást követően volt szolid helyzete, de a lövés kapu mellé ment.

Újabb kisvárdai szöglet, újabb kapáslövés következett, de Ötvös bombáját szépen védte Banai.

Aztán egy ellentámadásból két kisvárdai mellett is elfutott az egyetlen újpesti csatár. Nagy hiba volt az első védőnek becsúsznia. S még nagyobb hiba a hátra futó Camajnak felrúgnia utolsó emberként. Jogos kiállítás, emberhátrányba került a Várda. Igazából érthetetlen, miért nem próbálták meg egyszerűen kiszorítani a támadót, talán Messi tudta volna berúgni ilyen szóló után.

Innentől csak védekezett a Várda.

Hatalmas gólhelyzet mégis a kisvárdai Navratil előtt adódott. Egy kiugratás után teljesen egyedül vezethette a kapura a labdát, aztán belerúgta a kapusba.

Szünet.