KÉK FÉNY
Még a radiátor is megolvadt a tiszabezdédi hatalmas tűzben
​Karácsonykor költözött be a szépen felújított családi házba az az ötfős család, akiknek a háza szombat este csaknem teljesen megsemmisült a hatalmas tűzben. Az édesanyának és a két gyermeknek szerencsére időben sikerült kijutni az épületből.

A katasztrófavédelem közlése szerint, tűz keletkezett egy családi házban, Tiszabezdéden, a Dózsa György utcában, ahol teljes terjedelmében égett a felső szint, a tetőszerkezet és a födém is beizzott. Az esethez a kisvárdai és a záhonyi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik több vízsugárral fékezték meg a lángokat. Az egységek átvizsgálták az épületet, amelyet idejében elhagytak a lakók.

A több, mint hetven négyzetméter alapterületű családi ház felső szintje és a tetőszerkezete égett. A tűz az egyik felső emeleti szobából indult ki, okát még nem tudják. Az ingatlan teljes belső felújítása karácsony előtt fejeződött be. Ekkor költözött be az ötfős család a családi fészekbe. A felújítás az elektromos hálózat korszerűsítésre is kiterjedt, így teljes egészében kicserélték a vezetékeket a házban. A pusztító tűz miatt a felső szint kétharmada teljesen kiégett, de a füst és a víz a többi helyiséget is tönkretette.