SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda
#Haladás
#focimeccs
#gól
#Matija Misic
Matija Misic nem bírt a talpán maradni gólt érő lövése után!
Egyszerűen összeesett. Matija Misicet olyan boldogság kerítette hatalmába, amikor a Haladás ellen megszerezte csapata harmadik, saját maga első NB I-es gólját, hogy nem bírt a talpán maradni. Aztán sorban érkeztek a társak, és komolyan azért kezdtünk el aggódni, hogy a gólszerző kap-e egyáltalán levegőt a kupac alján - írja a klub honlapján.

„Azért nem volt az olyan vészes – mosolygott a magyar felmenőkkel is rendelkező horvát középpályás, Matija Misic. – Nagyon nagy boldogság kerített hatalmába a gólom pillanatában, de ennél is fontosabb, hogy megnyertük a mérkőzést. Tavaly az NB II-ben háromszor voltam eredményes, a mostanihoz hasonlóan tizenhatoson kívüli lövésekből, de most mégis az élvonalban találtam be, így mondhatjuk, hogy magyarországi karrierem legfontosabb gólját szereztem.” - emlékszik vissza Matija Misic.

Ami azt illeti, hamarabb is jöhetett volna a gól, hiszen a Diósgyőr elleni hazai találkozón Misic körbelövöldözte a kaput, és többször is csak néhány centi választotta el attól, hogy betaláljon.

„Azon a meccsen volt öt kapuralövésem, de elkerült a szerencse. A Haladás ellen csak egyszer adtam feladatot Király Gábornak, ám a híres kapus nem tudta hárítani a lövésemet” – mosolygott Mata, vagyis Matija Misic.

Dajka László érkezése óta, Misic kirobbanthatatlan a kezdő tizenegyből, ráadásul a támadó mögötti, úgynevezett tízes pozícióban szerepel. Ez lenne az igazi szerepköre?

„Nem, igazság szerint belső középpályás vagyok, de ott játszom, ahova az edző állít, és hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tetszik nekem ez a szerepkör – állítja Matija Misic. – A csapat meccsről meccsre jobb, sokat fejlődtünk az első bajnoki óta, ráadásul gyönyörű stadionban játszhatunk most már itthon is, remek szurkolók előtt, nagyszerű atmoszférában. Úgyhogy várom a jó folytatást.”

Mint ismeretes, a csapat ezen a héten a Magyar Kupában lép pályára, vasárnap 15 órától az NB III-as Szolnok vendége lesz. A bajnokságban legközelebb szeptember 29-én, Debrecenben játszik a Kisvárda Master Good. A következő hazai meccsre október 20-ig kell várni, akkor a Mezőkövesd érkezik Kisvárdára.

-kisvardafc-

Fotó: FrissMédia/archívum