KÉK FÉNY
Másodszor is özvegy lett
Ötödik nekifutásra tudta megtartani az előkészítő ülést a kisvárdai bíróság annak az újkenézi nőnek az ügyében, akit kapcsolati erőszakkal vádol a kisvárdai ügyészség. Az ötvenes éveiben járó alacsony, törékeny asszony többször el akarta tenni a férjét láb alól. Közben portálunk megtudta, hogy a sértett férj öngyilkos lett, a nő így másodszor is özvegy lett. Az első férje ugyanis szintén önkezével vetett véget életének.

A testi sértés és kapcsolati erőszak miatt szinte visszajáró újkenézi L-né többször meg akarta ölni férjét, de ennek ellenére a férfi minduntalan megbocsátott neki. Erre hivatkozva nem jelent meg az előkészítő üléseken a nő, akit végül a rendőrök a kórházból állítottak elő.

Férje megbocsátott neki, annak ellenére, hogy legutóbb alvás közben baltával akarta agyoncsapni, miközben azt kiabálta: „ víg özvegy akarok lenni, most meg fogsz dögleni!”

A vádirat szerint 2018 november 18-án szóváltást követően egy ásó élével ütött a férje fejének irányába. Az ütés következtében a férfi fülkagylója megsérült, sebészeti eljárást igényelt - így volt kinek megbocsátani. Az ásós támadást rendszeres „meg foglak ölni” fenyegetés követte, egészen a december 11-i baltás támadásig.

Amikor is éjjel egy balta élével az ágyban fekvő férfi felé csapott a feleség. A sértett, észlelve a vádlott szándékát, egy széket maga elé tartva kivédte az ütést, majd ismét megbocsátott feleségének.

Az egyébként szellemi képességeiben enyhén korlátozott L-né rendszeresen összetűzésbe kerül a törvénnyel, jellemzően olyan erőszakos cselekmények miatt, melyeket férje sérelmére követett el.

Közben kiderült, hogy a bántalmazott férj, pont mint az előző, öngyilkos lett. A rendőrség egyik esetben sem talált idegenkezűségre utaló nyomot.

- FrissMédia -