KÖZÉRDEKŰ
Pályázatok
#OTP Bank
#együttműködés
#pályázat
#partnerség
#vállalkozás
Márkanagyköveteket keres az OTP Business!
Ügyfelei között hirdet partnerségi programot az OTP Bank vállalati üzletága. Az OTP Business Nagykövet Program, egy féléves tematikus rendezvénysorozat, ahol inspiráló előadásokon, közös műhelymunkában, de akár a hitelintézet kommunikációjában is részt vehetnek a cégvezetők. OTP Business Nagykövetnek, az erre a célra létrehozott honlapon lehet pályázni 2018. szeptember 23-ig.

OTP Business Nagykövet Program célja, hogy közvetlen és hatékony párbeszédet kezdeményezzen meglévő vállalkozói ügyfélkörével. A féléves programra mikró-, kis- és középvállalatoktól várják a cégvezetők jelentkezését. A bank által kiválasztott, közel 50 nagykövetnek havonta egy inspiráló rendezvényt szerveznek, ahol sikeres előadók szereplését követően, egy-egy témát dolgoznak majd fel a résztvevők, workshop formájában. Az első, októberi eseményen Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok kardvívó és edzője, Decsi András beszélnek majd a partnerségről, a kihívásokról és lehetőségekről.

Hiszünk benne, hogy ügyfeleink számára a legfőbb érték, ha partnereik vagyunk az üzleti döntéseikben, fejlődésükben, ha személyesen foglalkozunk az igényeikkel és minden pénzügyi kérdésre rugalmasan tudunk megoldást találni. Annak érdekében, hogy ezt minél hatékonyabban tudjuk megtenni, a hagyományos kutatásokon és ügyfélkapcsolatokon túlmutató, újító kezdeményezést indítunk az OTP Business Nagykövet Programmal. Nem titkolt célunk az is, hogy a közös munka nyomán akár finomítani, fejleszteni tudjuk szolgáltatásainkat - mondta Csonka Tibor, az OTP Business ügyvezető igazgatója.

Az OTP Business Nagykövet Program már önmagában is a partnerségre épül, hiszen a kiválasztott ügyfelekkel számos platformon terveznek közös munkát, együttműködést. A programsorozat felvezető kommunikációjában az OTP Business kampányokból már korábban megismert ügyfél, a banki tanácsadójával együtt szerepel majd. A figyelemfelhívó szpotot, elsősorban online felületeken, YouTube hirdetésekben terjesztik, de a toborzást intenzív PR támogatás is segíti.

Az OTP Businessnél számlát vezető vállalkozói ügyfelek 2018. szeptember 23-ig jelentkezhetnek a nagykovet.otpbusiness.hu honlapon keresztül.

Az oldalon egy egyszerű, online pályázati adatlapot kell kiölteni. Természetesen, itt található meg a programmal kapcsolatos pályázati kiírás, részletes tájékoztató is.