KÉK FÉNY
Már a vagonban begyulladt a szén
Tehervonat két vagonjában izzott a szén vasárnap hajnalban a császárszállási vasútállomásnál - írja reggeli közleményében a katasztrófavédelem szóvivője.

Dudás Szilvia az esetről azt írja, hogy a szerelvényt a nyíregyházi vasútállomásra bevontatták, mellékvágányra állították, majd a nyíregyházi hivatásos tűzoltók mindkét vagont vízzel elárasztották.

Kommunális hulladék égett Ópályiban, a Ságvári Endre utcában vasárnap. A tűzesethez a mátészalkai hivatásos tűzoltók vonultak, gyorssugárral avatkoztak be.

Lesodródott az útról, árokba hajtott és a tetejére borult egy személygépkocsi vasárnap este Nyíregyházánál, a Mandabokori elágazásnál. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, áramtalanították és kerekeire állították a járművet, majd a közúti akadály megszüntetésén dolgoztak.

A hétvégén 17 ember halt meg az utakon, ebből egy megyénkben

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2019. szeptember 8-án 14 óra 39 perckor Tiszadadán, a Rákóczi úton. Az egyik útkanyarulatban eddig tisztázatlan okból eredően sodródott le egy Renault Clio típusú személygépkocsi az úttestről.

A gépkocsiban négyen utaztak, egyikük a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A mentőszolgálat munkatársai három sérültet vittek kórházba. A baleset körülményeit a Tiszavasvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Képünk illusztráció / Flickr