PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#2018.03.15
#Csütörtök
Ma választhatsz jó és rossz között-Horoszkóp 03.15.
Dönts bölcsen csütörtökön, mert minden döntéseddel jó és rossz között választasz. Tudom, ez egy kicsit úgy hangzik, mintha egy mesébe csöppentél volna, amelyben a jó és a rossz vívja örök harcát. De ki tudja, lehet, hogy ez nem is mese? Lehet, hogy valóságban is a fény és a sötétség örök harcában vagyunk szereplők. Ha így van, ideje oldalt választanod.

Kos

Egyre több helyről kapsz segítséget és támogatást. Csütörtökön megérzed végre, hogy milyen sokan állnak melletted, és milyen sokan állnak ki érted. Arra azonban vigyáznod kell, hogy ma ne sántikálj semmi rosszban! Arra ugyanis hamar ráérez a párod és a környezeted is. Ma minden hazugsággal gyorsan lebukhatsz.

Bika

Úgy tűnik, hogy valaki most nem ér rá találkozni veled. Ez talán rosszul esik neked, de mindenképp érdemes lenne elfogadnod ezt a döntést. Annál is inkább, mert azzal, ha megpróbálsz változtatni ezen, csak ártasz a kettőtök között lévő viszonynak. Mindenkinek alkalmat kell adnod arra, hogy önmaga legyen, akkor is, ha ez azzal jár, hogy mást szeretne, mint te.

Ikrek

Tele vagy újító ötletekkel, különösen olyanokkal, amelyeket elfelejtesz egyeztetni a családoddal. Ők pedig nem feltétlenül fogadják jól az újdonságokat. Jobban tennéd, ha egy kicsit demokratikusabb lennél, és átbeszélnéd mindenkivel az életét érintő döntéseidet. Hidd el, ha így teszel, azzal te is jól jársz, nemcsak ők.

Rák

Szívesen okozol az embereknek pozitív meglepetéseket csütörtökön. Szívesen adsz ajándékokat azoknak, akik nem is számítanak erre. Azzal, hogy mások arcára mosolyt csalsz önmagadnak is segítesz. Ilyenkor úgy érzed, hogy jobb emberré váltál, és jó pontokat írhatsz jóvá a karmádban is. Ez az érzés pedig gazán felemelő a számodra.

Oroszlán

Egy fokkal érzelmesebb és érzékenyebb vagy a szokásosnál. Ma különösen a családtagjaid bánthatnak meg könnyedén, akár akaratukon kívül is. Ami a legfurcsább lesz az az, hogy eleinte nem szólsz vissza, de a legváratlanabb pillanatokban kibukik majd belőled a feszültség.

Szűz

Biztonságérzésre van szükséged. Arra, hogy tudd: minden rendben lesz, és nem történhet semmi baj sem veled, sem a szeretteiddel. Nyugi, ma mindent kipárnáz körülötted az Élet, és neked nem kell tartanod semmitől sem. Valójában sokkal jobb és biztonságosabb a világod, mint azt gondolnád.

Mérleg

Ma mindenkit arra akarsz rávenni, hogy dolgozzanak össze, még akkor is, ha te ebben az ügyben nem vagy érintett. Azokban az esetekben, amelyekben pedig érintett vagy, kifejezetten egy megoldást ismersz: a közös gondolkodást és az összefogást. Csütörtökön azokkal érteted meg magadat a legnehezebben, akik nem csapatjátékosok.

Skorpió

Lassan elmehetnél önsegítő csoportokat vezetni. Az elmúlt időszakban kifejezetten jó lettél ebben a témakörben. Szerencsére nemcsak az elmélet megy, de a gyakorlatban is nagyon ügyes vagy. Ma már annak is eljön az ideje, hogy a tapasztalataidat másokkal oszd meg, és legalább egy barátnődnek segíts azzal, hogy elbeszélgetsz vele.

Nyilas

Olyan mesterien forgatod a szavakat, és olyan ügyesen fogalmazol, hogy mindenkit le tudsz venni a lábáról. Ilyen módon az egész családodat, minden ismerősödet és mindenkit akivel csak találkozol az ujjaid köré csavarsz. Ez azt is jelenti, hogy ma mindenkit könnyedén meggyőzöl a saját igazadról. Akkor is, ha valójában nincs igazad.

Bak

Még mindig meg tudsz lepődni a leglogikusabb, legegyértelműbb dolgokon is. Csütörtökön a legnyilvánvalóbb tényekre csodálkozol rá. Ne lepődj meg, ha a környezeted nem érti, miért magyarázol olyan lelkesen valamit. Ha jobban belegondolsz, rájöhetsz, hogy ők ezt már réges-régen tudták. Te vagy az, aki ma fedezted fel mindezt magadnak.

Vízöntő

Lehet, hogy csütörtökön ki kell dobnod egy régi tervedet, vagy meg kell szabadulnod egy régi elképzelésedtől, esetleg el kell engedned egy régi vágyadat. Bármit is engedsz el csütörtökön engedd el bátran. Talán nem lesz kényelmes megszabadulnod ettől a régi berögződéstől, de hosszútávon ez vezet majd el a tartós boldogsághoz.

Halak

Végre eljött a te időd. A hosszú hétvége első napján olyasmikre is jut időd, amikre már napok vagy hetek óta nem volt. Ha van bármilyen félbehagyott munkád vagy otthoni teendőd, azt ma be tudod fejezni, ráadásul úgy, hogy sokkal jobb legyen, mintha akkor fejezted volna be, amikor nekiálltál.

-Friss Média-

forrás:www.nlcafe.hu