PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#horoszkóp
Ma te lehetsz a jó példa- Horoszkóp 09.19.
Szerdán a legfontosabb, hogy mindent lelkiismeretesen csinálj. Talán eddig a szétszórtság volt a jellemző rád. Ma azonban érdemes összeszedettnek lenned, és érdemes mindent úgy csinálnod, mintha mindenki rád figyelne. Ha így teszel, valaki hamarosan téged fog felhozni jó példaként egy beszélgetésben. A horoszkóp szerint a mai nap pontosan erre a legalkalmasabb.

Kos

Szeretnél előnyökhöz jutni szerdán. Ezeket az előnyöket azonban csak akkor kaphatod meg, ha meg is dolgozol értük. Így máris nem jogtalan előnyök lesznek, hanem jogos eredmények, amelyekért megdolgoztál. Elérheted azt az előnyt, amelyre vágysz, de csak akkor, ha teszel érte.


Bika

Nem kell magyarázkodnod szerdán. Ma a legjobb, ha épp csak egy-egy mondatban érvelsz. A hosszas magyarázatokat nyugodtan hagyd meg más napokra. Ami tényleg fontos, el tudod mondani egy-egy mondattal is. Azt a mondatot mond, amelyik a szívedből jön szerdán.


Ikrek

Csak egy lehetőséged lesz szerdán, ezt az egy lehetőséget érdemes megragadnod. Ma ne gondolkozz sokat, ma ne várakozz sokat, ma ragadd meg azt a lehetőséget, ami eléd kerül, és élj vele. A gyorsaság ma sok-sok lehetőséget hoz, és megakadályozza, hogy lemaradj arról, amire olyan régóta vártál.


Rák

Sokat kell gondolkodnod szerdán azon, mi lenne a legjobb megoldás a számodra egy munkahelyi helyzetben. Most a munkatársaid és a főnököd is nagyon szeretnék, ha megtalálnád azt a megoldást, amivel mindenki elégedett lesz. Épp ezért ma fontold meg a munkahelyi döntéseidet!


Oroszlán

Nagyon nehezen viseled, amikor irányítani akarnak, és ha valaki megmondja neked, mit kell tenned. Szerdán úgy tűnik, mindenki azt magyarázza neked, hogy mi a dolgod. Úgy tűnik, mindenki arról akar meggyőzni, hogy ő jobban tudja, neked mi a dolgod, mint te.


Szűz

Egy dolgot szeretnél nagyon-nagyon szerdán, de úgy tűnik, az események folyton ellenkező irányban haladnak, mint ahogy elképzelted. Nyugodj meg. Talán csak annyi történt, hogy rosszul választottad ki ezt a célt. Könnyen lehet, ezt a célodat csak pénteken érheted el, mára pedig másikat kellene keresned magadnak.




Mérleg

A legszívesebben ma szembemennél azzal az elvvel, hogy egészségesen kell étkezni. A legszívesebben ma megennéd mindazt, amit eddig megtagadtál magadtól. Farkaséhes vagy, és csupa olyasmire vágysz, amit az épp általad kiválasztott étrend nem tesz lehetővé. Ideje új étrendet választanod magadnak.


Skorpió

Arra vársz, hogy valaki végre megmondja, mi a megoldás egy helyzetben. De persze ezt nem tudhatja senki, csak te. Szerdán addig ne feküdj le, amíg nem találod meg a megnyugtató megoldást. Amíg ez nincs meg, úgysem tudnál jól aludni. Amint megvan a megoldás, máris megnyugszol, és édesdeden alszol majd.


Nyilas

Szeretsz úgy kommunikálni, hogy egyszerre tűnjél érdekesnek és profinak. Ma sok olyan szót használsz, amelyeket mások nem ismernek. Ez pedig azzal jár, hogy mindenki úgy érzi, tanulhat tőled valamit. Ma nyugodtan tanítsd kommunikálni az embereket, és nyugodtan tanítsd nyelvi igényességre a környezetedet.


Bak

Mindenképp meg akarsz előzni valakit. Mindenképp azt akarod, hogy te legyél az első, vagy legalábbis az ismerőseid közül az első. Ez egészen addig nem baj, amíg tisztességes eszközöket használsz. Ha azonban valami tisztességtelen vagy zavaros ügyletbe keveredsz, nem lelsz örömet a győzelemben sem.


Vízöntő

A környezeted kíváncsi a titkodra, és szeretnék megfejteni, hogyan csinálod. Mielőtt mindenkivel megosztanád a titkodat, gondold végig, vajon mindenki jól fogadja majd? Mindenki képes követni, amit teszel? Egyáltalán akarod, hogy kövessenek? Ha megosztod a titkodat, ma sokaknak segíthetsz.


Halak

Rakd egymás mellé a vágyaidat, és figyeld meg, azok hogyan egészítik ki egymást. Vedd észre, azzal, ha egyik vágyadat megvalósítod, az összes többi megvalósításához kerülsz közelebb. Melyik vágyad valósítható meg a leghamarabb? Melyik vágyadat érheted el a legkönnyebben?

-Friss Média-

Forrás. nlcafe.hu