PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2018.12.18.
Ma nem mindenki az, akinek látszik…-Horoszkóp 12.18.
Nézd meg, mi van a szavak mögött! Nézd meg, mi az igazság abban, amivel kedden foglalkozol. Ma könnyen kiderülhet, hogy az emberek nem olyan őszinték, mint ahogyan azt el akarják hitetni veled...

Kos

Meglepődsz, hogy mások hogyan gondolkodnak a világról. Meglepődsz, ahogy mások intézik a dolgaikat. Pedig ma nem az a dolgod, hogy másokkal foglalkozz, hanem, hogy te mit és hogyan teszel. Ma helyezd a figyelmedet a saját döntéseidre és a saját cselekedeteidre.

Bika

Az élet játék. Sokan veszik komolyan, de sokan pont ezért veszítik el ezt a játékot. Most neked is az a feladatod, hogy ne komolyan vedd, hanem nyerd meg, ami csakis úgy lehetséges, ha a könnyedséget, a játékosságot választod. És ha élvezed a játékot.

Ikrek

Mozdulj meg! Olyan régóta vagy tespedtségben egy bizonyos ügyben, hogy már el is felejtetted, valaha előre mozdultak az ügyek. Itt az ideje megmozdulni. Itt az ideje kimozdulni a tespedtségből. A mai nap az utolsó alkalom erre az idén.

Rák

Ne felejtsd el, vannak tisztességtelen emberek körülötted. Ők akkor a legveszélyesebbek, amikor a barátaid. Akkor a legveszélyesebbek, amikor közel állnak hozzád, és amikor nagy befolyással vannak rád. A tisztességtelen barátok talán arra akarnak rávenni, hogy te is legyél tisztességtelen.

Oroszlán

Úgy érzed, arra van szükséged, hogy valaki felpezsdítse a véred. Szeretnéd, ha végre valaki megmozgatna benned valamit. Egy inspiráló találkozásra vágysz akkor is, ha egyébként a szerelmeddel élsz. Ez az inspiráló találkozás megtörténik veled még ma. De nem olyan formában, és nem úgy, ahogy elképzelted.

Szűz

Nem is kell mondanom, mi a megoldás ebben a helyzetben. Pontosan tudod, mit kellene tenned. Pontosan tudod, mire lenne szükség. Valamiért azonban nem tudod megtenni, amire szükség van. Valamiért nem tudod meglépni, amire szükséged lenne ma.

Mérleg

Milyen ajándékot kérnél karácsonyra a Jézuskától? És miért nem adod meg te magadnak ezt az ajándékot? Ne mondd, hogy nem teheted meg! Ha nem is adhatod meg magadnak egy az egyben, amit kérnél a Jézuskától, az első lépést megteheted felé. Itt az ideje, hogy megtedd az első lépést!

Skorpió

Nem a te dolgod rávenni másokat a kedvességre. Neked az sem feladatod, hogy megértesd másokkal, mivel bántottak meg valakit. Az azonban feladatod, hogy ma a békét terjeszd. Ma mindenkit arra kellene biztatnod, hogy béküljön ki, akivel összeveszett. Közeledik a karácsony, nem érdemes haragot tartani.

Nyilas

Nagyon sok tehetség van benned. Nagyon, nagyon sok mindenhez értesz, és pont ez a probléma. A sokféle érdeklődési köröd, a sokféle tehetséged miatt nem tudod eldönteni, mibe kezdj bele. Itt az ideje kitalálnod, jövőre milyen új tehetségedet bontakoztatod ki. Itt az ideje, hogy valami újban is megmutasd, milyen jó vagy.

Bak

Minden lehetőség addig tér vissza hozzád, amíg fel nem ismered, és el nem fogadod. De minden lehetőség megváltozik egy picit, minden egyes alkalommal, amikor nemet mondasz rá, vagy amikor elmész mellette. Ezt azért fontos észben tartanod, mert így nem kell azon aggódnod, hogy nem ismersz fel egy-egy lehetőséget.

Vízöntő

Ha nincs meg valami, amit szeretnél birtokolni, nem kell kétségbe esned, egyszerűen csak el kell kezdened dolgozni, hogy a birtokodba kerülhessen, amit hiányolsz az életedből. Egyszerűen csak el kell kezdened dolgozni azon, hogy tisztességes eszközökkel megszerezhesd, amire vágysz.

Halak

A tartozásaidat most megadhatod a hitelezőidnek. A tartozásaid visszafizetése kedden egyszerűbb lesz, mint eddig gondoltad volna. Nem érdemes elszalasztanod a lehetőséget, mert ilyen jó pénzügyi visszarendeződés most nem lesz egy darabig. Most kell rendezned, ami még rendezetlen.

-Friss Média-

forrás:www.nlcafe.hu