PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#asztrológia
Ma egyszerűbb a megoldás, mint gondolnád-Horoszkóp 03.14.
Szerdán egyszerűsíts, és keresd mindenből az egyszerűbbet, a sokkal egyszerűbbet. Ami bonyolult, az szerdán gyanús. Az egyszerű pedig megnyugtató, és mindig sokkal jobb megoldás. Ami azt illeti, ma a neked feltett kérdésekre is a legegyszerűbb válaszokat kellene adnod.

Kos

Könnyedén elbízhatod magadat szerdán. Ma talán félreérted valaki szavait, és az egyszerű elismerést az egekbe magasztaló dicséretnek éled meg. Az is lehet, hogy azt gondolod, valami csakis miattad tud működni, pedig ezt a dolgot igazából mások mozgatják. Itt az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban: a szerénységed nagy érték.


Bika

Szerdán az a baj, hogy nem elég jó az önértékelésed. Talán pont az a baj, hogy nem tudod pontosan valójában milyen sokat értél el. Itt van az ideje annak, hogy egy kicsit fejlessz az önértékeléseden. Ma írd össze: mi mindent értél el. Ehhez talán a barátnőid segítségére is szükséged lesz, mert ők jobban látják a sikereidet, mint te magad.


Ikrek

Az unalmas és érdektelen munkákat ma könnyedén letudhatod. Olyan gyorsan oldod meg ezeket a máskor órákig tartó kellemetlen feladatokat, hogy a végére egészen megjön a kedved hozzájuk. A munkatársaid pedig megkérhetnek arra, hogy nekik is segíts, ha már ilyen eredményes vagy! Könnyen lehet, hogy ma előbb hazamehettek a szokottnál.


Rák

Játékos és jókedvű szerdára számíthatsz. Ma ne vegyél komolyan semmit és senkit, hiszen körülötted mindenki viccesebb hangulatban van, mint máskor. Ma érdemes az élet kihívásaira is a lehető legviccesebb válaszokat adnod. Hidd el, ezek lesznek a valóban jó válaszok. A nevetés ugyanis megold minden nehézséget szerdán.


Oroszlán

Szerdán szeretnéd, ha megoszthatnád a figyelmedet két teljesen különböző feladat, két különböző helyzet és két különböző ember között. Ha ez nem jön össze, akkor koncentrálj önmagadra, és arra a feladatra, helyzetre és emberre, amelyik neked sokkal fontosabb. Mert azért az egyik fontosabb, ugye?


Szűz

Itt az ideje, hogy rendbe tedd a múltadat. Kijavíthatod a régi hibákat, tévedéseket és eltörölheted a sérelmeidet. A múlt minden hatása megváltoztatható szerdán, de ehhez nemcsak cselekedetekre van szükséged. Engedd el a sérelmeidet, és fogadd el a tényt, hogy a jelenben kell élned. A múltban már tehetetlen vagy, a jövőben pedig még tehetetlen vagy.


Mérleg

A szerelem a titkos doppingszered szerdán. Ma bármit is kell megcsinálnod, az adja hozzá a legnagyobb löketet, hogy arra gondolsz: Milyen büszke lesz a párod, ha ezt elmeséled neki. Egyébként is egész nap gyűjtöd a sztorikat, amikkel este fogod szórakoztatni a párodat és a családodat. A szingli Mérlegek is bővelkednek érdekes sztorikban, és mesélőkedvben.


Skorpió

Valaki az elevenedre tapint, és könnyedén megbánthat. Sajnos ehhez van is benne elég rosszindulat, így lehet, hogy direkt akar az idegeidre menni. Fontos, hogy tudd: sokan vannak körülötted, akik szívből szeretnének segíteni neked. Ők abban is a segítségedre lesznek, hogy jobban elviseld azokat, akik idegesítenek téged.


Nyilas

Minden mozgásban és minden változásban van körülötted. Ma fogadd el ezt a változást, és ne akard megállítani. ha ugyanis az útjába állsz, könnyedén elsöpörhet. Ha azonban megengeded neki, hogy változzon, vagy egyenesen a változás élére állsz, akkor nem lesz semmilyen problémád. A változás mindig pozitív irányba visz.


Bak

A szerencse forgandó, és mindig ahhoz csapódik, aki tesz érte, hogy mellé álljon. Mi az, amit te is megtehetsz a szerencséért? Mi az, amit tenni tudsz annak érdekében, hogy a hosszú hétvégéd szerencsés és örömteli legyen? Ma érdemes előkészítened a hétvégi programokat, és érdemes megtervezned minden egyes napot előre.


Vízöntő

Itt az idő, hogy megtedd azt, amit régóta halogatsz. Szerdán nincs értelme tovább halogatnod, hiszen ma az egész Univerzum összefog az érdekedben. Ma minden arra felé terel, hogy bátran változtass és bátran mondd ki az igazadat. Ha ezt megteszed, szinte egyik pillanatról a másikra fordulnak jóra az eddigi nehézségek.


Halak

Ki gondolta volna, hogy ilyen hamar itt lesz a hét közepe? Ami jelen esetben a hét vége is. Ideje ünnepelned, és felkészülnöd egy csodálatos négynapos hétvégére! Ne feledd el: ez a négy nap a pihenésé, nem a munkáé. Nem kell hagynod, hogy bárki megszabja neked, mit csinálj a hosszú hétvégén!


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu