PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#horoszkóp
#2018.07.16
Lusta hétfőre készülhetsz-Horoszkóp 07.16.
Még hétfőhöz képest is különösen lusta lesz a hangulat. Ne lepődj meg, ha ma semmi sem működik olyan sebességgel, mint ahogy szerinted kellene. És persze te sem tudsz annyit és olyan gyorsan megtenni, mint ahogy elképzelted. A jó hír viszont, hogy az ilyen lusta hétfőn bepótolhatod a hétvégéről elmaradt pihenést. Mi mindent tehetsz még egy ilyen lusta hétfőn? A horoszkópban megtalálod a választ.

Kos

Ne mondj igent arra, amit nem akarsz. Igen, tudom, ez nem az a nagy életbölcsesség, amit egy horoszkóptól vársz. Ugyanakkor ma sokan akarják rád tukmálni az akaratukat, és az érzelmi zsarolás igen sokféle formájával találkozhatsz. Ragaszkodj a saját akaratodhoz, és szelíden mondj nemet minden manipulációra.

Bika

A főnököd tanult egy új szót valamelyik vezetői értekezleten, és ma egész nap ezt mondogatja. Arra is számíthatsz, ma változnak a munkahelyi célkitűzések, új stratégia kezdődik a munkádban. Érdemes a változások élére állnod, légy te az új célok legnagyobb támogatója.

Ikrek

Egy elkapott beszélgetésből sok érdekességet megtudhatsz. Persze nem arra biztatlak, hogy hallgatózz, csak azt mondom, hétfőn érdemes nyitott füllel járnod. Hétfőn minden mondatfoszlány neked szól, amit meghallasz, és minden szónak van jelentősége, amelyre felfigyelsz. Mindent értelmezz szó szerint!

Rák

Az álmaid könnyedén összetörhetnek hétfőn. Tudod, az álmok mikor törnek össze? Amikor nem építed meg hozzájuk az alapot a valóságban. Ha ma el akarod kerülni, hogy az álmaid összetörjenek, érdemes elkezdened megalapozni azokat, és érdemes alapzatot építened a valóságodban is.

Oroszlán

Valaki figyeli a munkádat, és csak arra vár, hogy elleshessen tőled néhány szakmai fogást. Ha tanfolyam, szakmai program, továbbképzés szervezésében gondolkozol, érdemes most elkezdened. De mindenképpen érdemes hozzáfognod az új munkatársak betanításához akkor is, ha ez nem szerepel a munkaköri leírásodban.

Szűz

Meg kell tanulnod különbséget tenni az értékes és az értéktelen tárgyak között. Talán olyan tárgyakhoz ragaszkodsz, amelyeknek nincs is valódi értékük sem anyagilag, sem érzelmileg a számodra. Míg talán olyan tárgyakról akarsz lemondani, amelyek valójában nagyon is értékesek vagy kedves emlékeket hordoznak.

Mérleg

Nem minden barátnőd annyira őszinte, mint hiszed. Valaki olyan kellemetlen helyzetbe kerülhet, amelyben nem tud, nem akar vagy nem mer őszinte lenni veled. Értsd meg, nem kell mindig mindenről tudnod. Amint eljön az ideje, ez a barátnőd beavat mindabba, amit most még titkol és rejteget előled.

Skorpió

Talán nem mindig érted, egy-egy helyzetben mit kell tenned. Ma különösen a munkahelyeden állhat elő olyan helyzet, amellyel nem tudsz mit kezdeni. Ha elakadsz, ahelyett, hogy egyedül próbálnád megoldani a lehetetlent, kérj segítséget egy tapasztalt, mosolygós és mindig nyugodt kolléganőtől. Ő pontosan tudja, mi a legjobb megoldás.

Nyilas

Nagyon szeretnél már végre nyaralni. Ha ma kezded a nyaralásodat, nagyon szerencsés vagy. Ha ma dolgoznod kell, tartsd észben, hogy nem szabad túlfeszítened a húrt. Nem tudsz száztíz százalékot beleadni a munkába, mert fáradt vagy. Érdemes extra pihenőket beiktatnod a napodba.

Bak

Van a közeledben egy vicces, szórakoztató és igencsak vonzó férfi. Vele ma sokat flörtölhetsz, ami igazán jókedvűvé tesz. Élvezed az évődést, a köztetek szikrázó levegőt, és szívesen játszol a gondolattal, mi lenne, ha továbblépnétek, és még szorosabbra fűznétek a kapcsolatot…

Vízöntő

Nem indulnak olyan gyorsan a dolgok hétfőn, mint ahogy szeretnéd. Ezúttal nemcsak átvitt értelemben van így, szó szerint is. Nem indul olyan gyorsan az autód, a számítógéped, a kávéfőződ, stb. Talán máris megtapasztalhattad, mielőtt elolvastad volna a horoszkópot. Ma ne hagyd a gépek bekapcsolását az utolsó pillanatra!

Halak

Hétfőn sokkal felszabadultabb vagy a szokásosnál. Most könnyednek érzed azokat a feladatokat, amelyek máskor nyomasztottak, és lazán oldod meg a nehézségeket, amelyeken máskor sokáig görcsöltél volna. Ez a lazaság odáig vezethet, hogy véletlenül, odafigyelés nélkül, szinte oda sem nézve, félkézzel végzed el a hét legijesztőbb feladatát is.

-Friss Média-

forrás:www.nlcafe.hu