18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
Letartóztatták az ilki pedofilt
Sz. Sándor a megalapozott gyanú szerint a 13 éves nevelt lányával létesített szexuális kapcsolatot. A kapcsolatból igazolhatóan két gyermek született. A férfi azt állítja, hogy a nevelt lánya kezdeményezte a viszonyt.

A férfi beismerte, hogy nevelt lányával 13 éves korától folytatott szexuális kapcsolatot. Két gyereknek ő a vérszerinti apja - köztük a tragikusan meghalt kétéves Sanyikának is. A 17 éves lánynak ez év januárjában született meg a harmadik gyermeke, akinek az apja az anyja testvére.

Mint írtuk, forrásunk szerint a férfi arra hivatkozik, hogy közös beleegyezéssel történt az aktus. Elmondása szerint a 13 éves lány kezdeményezett, először orálisan, majd az ölébe ülve megtörtént a behatolás. Erről állítólag a férfi élettársa, a lány anyja mit sem tudott.

A lányanya és a fiú testvére az ilki nő első házasságából születtek. A megalapozott gyanú szerint a két gyermeket sanyargatták, bántalmazták, éheztették őket. Emiatt a 17 éves lány anyját kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsították meg. Erről a testvérek meséltek a kihallgatás során. Volt olyan eset, hogy a fiú elment dolgozni és a munkáért kapott pénzt az anyja és a nevelőapa erőszakkal elvette tőle. Ilyenkor jellemzően szintetikus drogokat vettek belőle: addig nyugtuk volt a gyerekeknek.

A férfit jelenleg 14 év alatti sérelmére elkövetett szexuális visszaéléssel gyanúsítják. Azaz a beleegyezési korhatár még nem volt meg. Az ügyben eljáró nyomozók a szeptember elsejei kihallgatást követően szabadon engedték Sz. Sándort, mert nem látták indokoltnak a letartóztatás kezdeményezését.

Azonban, ahogy a nyomozás halad előre, egyre több nyugtalanító körülmény is felszínre került, így a nyomozók kezdeményezték a férfi letartóztatását. Sz. Sándort az almaföldről vitték be a kapitányságra, majd ott egyből őrizetbe is vették.

Mivel a Vásárosnaményi Járásbíróságon nincs nyomozási bíró, így a Kisvárdai Járásbíróság bírája járt el a letartóztatás döntésében. A bíró a Vásárosnaményi Ügyészséggel egyetértésben elrendelte Sz. Sándor letartóztatását harminc napra, mivel tartani lehet attól, hogy a gyanúsított elrejtőzik, megszökik, illetve befolyásolja a tanúkat, köztük a nevelt lányát.