KÉK FÉNY
Letartóztatta a Porschés ámokfutót a bíróság
A Nyíregyházi Járásbíróság nyomozási bírója közúti veszélyeztetés és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntette miatt indult eljárásban 2022. június 20-ig elrendelte T.Cs.GY. gyanúsított letartóztatását.

A megalapozott gyanú szerint a férfi május 17-én a délutáni órákban Nyíregyháza lakott területén közlekedett az általa használt luxus személygépkocsival, a jobb első ülésen utast szállítva. A rendőrjárőrök intézkedés alá akarták vonni, ezért a megkülönböztető fény és hangjelzést bekapcsolva, követni kezdték. Mikor a férfi észlelte a rendőrautót, gyorsítani kezdett és megpróbált elhajtani a rendőrök elől. Szabálytalan közlekedése miatt több autósnak is ki kellett térnie a gyanúsított elől a baleset elkerülése érdekében, miközben a férfi folyamatosan növelte a sebességét így próbálva kivonni magát a rendőri intézkedés alól.

A menekülés során az eltúlzott sebessége miatt a gyanúsított elvesztette uralmát a gépjármű felett és először egy parkoló autónak, majd egy ingatlan utcafronti kerítésének ütközött.

Ezt követően a férfit intézkedés alá vonták. A baleset következtében a gyanúsított utasa 8 napon belül gyógyuló, könnyebb sérüléseket szenvedett.

- FrissMédia -