PUZZLE
Életmód
Lépj be a metaverzumba, és üzenj a jövőbeli önmagadnak!
Mostanában mindenki a metaverzumról beszél, ám sokaknak még nem volt lehetőségük megtapasztalni azt, hogy milyen érzés belépni a virtuális valóságba. Az idei Internet Hungary konferencián a Lounge Group – Visual Europe Group segítségével bárki átélheti majd ezt az élményt!

Tavaly decemberben a Facebook Horizon néven megnyitotta saját virtuális környezetét, ahol különböző világokba csöppenhetnek azok, akik rendelkeznek megfelelő hozzáféréssel és digitális eszközökkel. Európában erről eddig csak olvasni lehetett, most viszont már a hétköznapi „fogyasztók” számára is egyre elérhetőbbé válik a metaverzum.

Kedden és szerdán, azaz október 4–5-én tartják Magyarország legnagyobb digitális konferenciáját, az Internet Hungaryt, ahol a szakma legjobbjai mutatják be a legújabb trendeket, technológiákat és vitatják meg az előttünk álló időszak kihívásait.

„Szinte félelmetesnek mondható az a digitális fejlődés, amit az utóbbi időben tapasztalunk a saját bőrünkön. A virtuális terekben nincsen szükség személyes jelenlétre, mégis kaphatunk egy igazán egyedi élményt. Úgy gondolom, hogy aki nem tartja a lépést ezzel a fejlődéssel, le fog maradni. Ügynökségi oldalon egyre több olyan projektünk van, amelynek már szerves részét képezi a virtuális világ. Ebben kívánunk segítséget nyújtani azoknak, akik meglátogatják standunkat az októberi Internet Hungary konferencián” – mondta el Hidvégi Krisztina, a Lounge Group médiaigazgatója.

A konferencián jelen lévők számos aktivitást kipróbálhatnak majd a metaverzumban. Virtuális koncerten vehetnek részt, találkozhatnak és beszélgethetnek avatarokkal, és egy „időkapszula” segítségével üzenhetnek a jövőbeli önmaguknak is.

Emellett Európában egyedülálló módon egy „figital” (fizikai és digitális) kerekasztal-beszélgetést is megtekinthetnek majd azok is, akik személyesen nem tudnak jelen lenni, hiszen egyenesen a metaverzumból fogják streamelni élőben a beszélgetést.


- FrissMédia -