PUZZLE
Bulvár hírek
#királyi család
#táska
#Katalin hercegné
#titok
#kézfogás
Lelepleződött a titok - emiatt fog Katalin hercegné mindig kézitáskát a kezében
Vilmos neje szinte minden nyilvános megjelenésekor pánt nélküli táskát szorongat a kezében, melynek bizony oka van.

Katalin hercegné szinte kivétel nélkül úgy nevezett cluth táskát fog a kezében, alig készül róla olyan fotó, melyen nem egy ilyen vállpánt nélküli darabot tart maga előtt. Most kiderült, hogy a kiegészítő nem csupán szettjének kiegészítője, a kétgyermekes anya pajzsként használja azt.

Mintha az új hajhoz ez a szigorú, zárt ruha még többet adna. (MTI/EPA/Chris Jackson)

Katalin hercegné. Fotó: MTI/EPA/Chris Jackson

A Good Housekeeping magazinnak a neves etikettszakértő, Myka Meier mesélt a hercegné szokásáról, aki szerint egyértelműen a kéretlen kézfogásokat szeretné ezzel kivédeni. Meier egyébként azt is kiemeli, hogy Vilmos felesége feleslegesen szorongatja divatos táskáit, ugyanis a királyi család vér szerinti tagjainak, illetve azoknak, akik házasodással kerültek be a családba nem illik kezet nyújtani, ha csak azt nem ők kezdeményezik.

2013. április 21-én készült kép Katalin cambridge-i hercegnőről, Vilmos cambridge-i hercegnek, a brit trónörökös elsőszülött fiának várandós feleségéről a Berkshire grófságban levő windsori kastély udvarán. Vilmos herceg és édesapja, Károly walesi herceg közös londoni hivatala, a Clarence House 2014. szeptember 8-án megerősítette a hírt, amely szerint a hercegi pár a második gyermekét várja. (MTI/EPA/Olivia Harris)

Szettjének elmaradhatatlan kiegészítője, mindig a kézitáska. Fotó: MTI/EPA/Olivia Harris

Katalin vélhetően attól tart, hogy ezzel az illemszabállyal sokan nincsenek tisztában és a kínos helyzetek elkerülése érdekében fogja két kézzel táskáit, mely miatt fel sem merül senkiben a kézrázás gondolata.

A család egykori komornyikja szerint azonban ez csupán Katalin védjegye, amit a külföldi előkelőségektől, miniszter- és elnökfeleségektől leshetett el.


Forrás: hirado.hu