PUZZLE
Bulvár hírek
#medve
#Tusnádfürdő
#videó
Lehet, hogy éppen ez volt a támadó medve? - videó
A vasárnap reggeli tusnádfürdői medvetámadásnak két huszonéves sérültje is van. Egyikük a vasútállomás felé tartott, amikor rátámadt a kétbocsos anyamedve. Egy közelben lakó férfi sietett a segítségére. Őt sem kímélte az állat, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy meg kellett műteni a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórházban.

A közelben volt már korábban hasonló támadás: csaknem két hete egy huszonéves gyimesi férfi szenvedett sérüléseket a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor 0. napja után. De két héttel azelőtt anyamedve támadt rá egy tusnádfürdői férfira is. Nemcsak ott, Csíkszeredában is gondot okoznak a medvék, amelyek a lakosság és a helyi hatóságok erőfeszítései ellenére visszatérnek a lakott településekre, ehető hulladék után kutatva.

Tudósítónk is találkozott eggyel, amikor július végén a Tusványoson járt. Az a mackó is kukázott éppen, kollégánk ezt meg is örökítette. A jókora maci akkor rájuk se hederített, jóllehet mellette sétáltak el pár méterre. Pedig akár a mostani támadót is láthatnánk a videón...


- FrissMédia -