PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#havi horoszkóp
#asztrológia
Légy résen, becsaphatnak kedden - Horoszkóp 10. 23.
A hosszú hétvége utolsó napján úgy érezheted, eltévedtél, és nem találod a megoldást. Úgy érezheted, valaki becsapott, tudatosan az orrodnál fogva vezet. Ne felejtsd el, csak az tud az orrodnál fogva vezetni, akinek hagyod. Bármikor dönthetsz úgy, hogy változtatsz ezen, és bármikor dönthetsz úgy, hogy a jó megoldás megtalálása a legfontosabb.

Kos

A kedd ideális arra, hogy elvégezd azokat a kerti munkákat, amelyekre eddig nem volt időd. Most tedd rendbe a kertet, és tedd rendbe közben a gondolataidat is. Ahogy a kertedben, a balkonon, vagy a virágcserepek között szöszmötölsz, a gondolataid is rendeződnek, és sokkal jobban megérted a helyzetet, amelyben vagy.


Bika

Nyisd ki a szemed! Mostanában olyan vagy a családban, mintha vak lennél, és mintha nem látnád azokat a folyamatokat, amelyek zajlanak. Természetesen megteheted, hogy elfordítod a fejed az eseményekről. De valaki számít a józanságodra, a segítségedre, a közbeavatkozásodra. Add meg neki ezt a támogatást!


Ikrek

Vigyázat, valaki arról akar meggyőzni, hogy neked haragudnod kell valakire. Valaki állandó ellenségképgyártásban van, amiben téged is bele akar rángatni. Fontos most észben tartanod, neked nincsenek ellenségeid és valójában nem is akarod, hogy ellenségeid legyenek. Ez pedig úgy lehet, ha nem hallgatsz azokra, akiknek csak ellenségeik vannak.


Rák

Nem találod az erődet kedden. Ma úgy érezheted, mintha valaki elvágta volna a kapcsolatodat a saját erőközpontoddal. Ugye tudod, hogy valójában te vagy az egyetlen, aki megakadályozhatod, hogy az erőddel kapcsolódj?! Ez pedig azt is jelenti, te vagy az egyetlen, aki újra összekapcsolhat a saját erőddel.


Oroszlán

Nagy odafigyeléssel kellene ma mindenki felé fordulnod. Ha figyelsz az emberekre, megnyílnak neked, és beavatnak olyan titkokba is, amikbe másokat nem. Nem pletyka értékű titkokra kell gondolnod, hanem szakkönyvbe illő titkokra. Olyan féltett titokként őrzött fogásokat és trükköket tudsz meg, amelyeket tényleg csak a kiválasztottaknak mondanak el.


Szűz

Szeretnéd, ha valaki végre komolyan elgondolkodna, ő mit tehet. Szeretnéd, ha most már összeszedné magát, és nem hülyéskedne tovább. Ő azonban nem ezt szeretné. Akkor leszel valóban támogató és elfogadó vele, ha megérted, ő nem kész még rá, hogy összeszedje magát, és neked sem kell helyette semmit megcsinálnod.


Mérleg

Nagyszerű ötleteid támadnak a hosszú hétvége utolsó napján. Olyan ötletek, amelyekre akkor is érdemes figyelned, ha messze előre mutatnak a jövőbe. Lehet, most jut eszedbe a legjobb karácsonyi ajándék, vagy a legjobb szilveszteri buliötlet. Mindenképp jegyezd fel, és valósítsd meg ezeket az ötleteket!


Skorpió

Vedd észre: nem kell egyedül megoldanod a problémát. Vedd észre, hogy azokat a családi ügyeket, amelyeket most akarsz megoldani, nem kell egyedül felgöngyölnöd és meggyógyítanod. Valójában egyáltalán nem is kellene ezzel a helyzettel foglalkoznod. Valójában a saját szívedet kellene meggyógyítanod.


Nyilas

A legszívesebben Föld körüli utazásra indulnál kedden. Ha ma nem is utazol, legalább arra szánj időt, hogy gondolatban megtervezel egy utazást. Vagy legalább álmodd meg. Nyughatatlan természeted most kalandokra, utazásokra, túrákra és kirándulásokra vágyik. Add meg magadnak a kalandot, amit keresel.


Bak

Őrizd meg tudatosan a nyugalmadat kedden. A hosszú hétvége utolsó napján felzaklathat valami, ami egész napra elcsenheti a lelki békédet. Néhány nap múlva megérted majd, teljesen fölösleges volt felzaklatnod magad. A hét második felében tisztábban látsz ebben a helyzetben, addig pedig tartsd észben, hogy minden jó lesz.


Vízöntő

Nem tudod, hogyan kérj segítséget kedden. Abban sem vagy biztos, kitől érdemes segítséget kérned. Tanácstalan vagy, és elveszettnek érzed magad. Ha segíteni nem is tud, de a nővéred, édesanyád, nagynénéd, nagymamád meg tudja mondani, ki az, akivel érdemes beszélned, ki az, akitől érdemes segítséget kérned.


Halak

Természetes, hogy a nyugalmat keresed, természetes, hogy a békét keresed, és természetes, hogy szeretnéd, ha mindenki partner lenne a keresésedben. Vannak azonban olyanok körülötted, akik még a feszültségben hisznek, és akik azt hiszik, a stressz jelent motivációt. Pedig valójában a béke az igazi motiváció.


Forrás: nlcafe.hu

-Friss Média-