KÉK FÉNY
#leégett
#családi ház
#tűzoltók
Leégett egy családi ház Vásárosnaményban - fotók
Kigyulladt egy lakóházzal egybeépített garázsban lévő személygépkocsi, majd a lángok átterjedtek a százhúsz négyzetméteres lakóházra, amely teljes terjedelmében égett vasárnap délután Vásárosnaményban, a Pöltemberg úton. A helyi önkormányzati és a mátészalkai hivatásos tűzoltók három vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. A tűzesetben egy ott lakó enyhe füstmérgezést szenvedett, a lakóház lakhatatlanná vált, ezért az ott élők elhelyezéséről gondoskodtak.

Ötszáz négyzetméteren a száraz aljnövényzet gyulladt meg vasárnap délután Dombrádon, a Hajnal utcában. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Berendezési tárgyak gyulladtak meg egy családi ház egyik szobájában vasárnap este Tunyogmatolcson. a Rózsás utcában. A mátészalkai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Személyi sérülés nem történt, lakosságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi vasárnap délután Ököritófülpösön, a Kossuth utcában. A csengeri önkormányzati tűzoltók vonultak a műszaki mentéshez, akik a járművet áramtalanították. A villanyoszlop helyreállításának az idején átmenetileg húsz fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás. A balesetben személyi sérülés nem történt.

Az útról lesodródott, árokba hajtott és felborult egy kisteherautó vasárnap este Tiszakóródon, az Újkóródi tanyán. A balesetben egy ember sérült meg. A fehérgyarmati hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították és kerekeire visszaállították.