KÉK FÉNY
#kigyulladt
#vonat
Lángolt a vonat Nagyecsednél
Kigyulladt egy motorvonat motortere csütörtök délután Nagyecseden. A mozdonyvezető egy kézi tűzoltó készülékkel megakadályozta a lángok továbbterjedését. A mátészalkai hivatásos és a nagyecsedi önkéntes tűzoltók két vízsugárral a felhevült motorteret és üzemanyagtartályt visszahűtötték, majd a járművet áramtalanították. Személyi sérülés nem történt, a szerelvényen utazókat mentesítő járat vitte tovább.

Ötszáz négyzetméteren a száraz aljnövényzet gyulladt meg csütörtökön délben, Tiszavasváriban, az Őz utcában. A város önkormányzati tűzoltói egy vízsugárral és kéziszerszámok segítségével akadályozták meg a lángok továbbterjedését. Nyíregyházán, a Sóstói úti erdőben a kijelölt tűzrakó helyen felügyelet nélkül égett öt darab fatuskó. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat. Szabolcs és Balsa között, a kerékpárút mentén kapott lángra az aljnövényzet, itt az ibrányi önkormányzati és a rakamazi önkéntes tűzoltók oltották el a lángokat. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Lehasadt faág akadályozta a közlekedést a délelőtti órákban, Ibrányban, a Hősök terén. A város önkormányzati tűzoltói motoros láncfűrész és gépezetes tolólétra segítségével szüntették meg a forgalmi akadályt. Hasonló eseménynél kellett beavatkozniuk Napkoron, a Kossuth utcában is a nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltóknak. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

A kép illusztráció.