KÉK FÉNY
#Nyíregyháza
#kigyulladt
#autó
Lángolt a gépkocsi Nyíregyházán - fotók!
Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi csütörtök délután a 36-os számú főúton, a 42-es és 43-as kilométerek között, Nagycserkesz közelében. Szerencsére a balesetben senki nem sérült meg, viszont az oszlop a főútra dőlt - tájékoztatta portálunkat Dóka Imre.

Ennél a balesetnél a nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsit áramtalanították, az áramszolgáltató kiérkezéséig a helyszínt biztosították, majd a forgalmi akadály megszüntetésén dolgoztak. A villanyoszlop helyreállításának az idején átmenetileg hét fogyasztási helyen szünetelt a szolgáltatás.

Szintén Nyíregyháza közelében Antalbokornál az útról lesodródott és az oldalára borult egy személygépkocsi csütörtök délután. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók a gépkocsiban lévő két beszorult utast kiszabadították, a járművet áramtalanították, majd kerekeire visszaállították. Személyi sérülés itt sem történt.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere egy lakóház udvarán csütörtökön, az esti órákban Nyíregyházán, az Izabella utcában. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat. A jármű mellett lévő épület füsttel telítődött, annak átszellőztetéséről is gondoskodtak. Személyi sérülés nem történt.

Fotó: Nyíregyháza HTP