NAGYVILÁG
Belföld
Lakossági fórum Kemecsén
Lakossági fórumot tartottak Kemecsén, ahol Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkár kifejtette: Gyurcsány Ferenc 2002 és 2010 között egyszer már tönkretette és csődbe vitte az országot, nem szabad újra rábízni az országot.

A régi moziteremben Soltész Miklós államtitkár, Seszták Miklós kormánybiztos, a térség kormánypárti országgyűlési kéviselője, valamint Kemecse polgármestere, Lipők Sándor (FIDESZ-KDNP) tartott fórumot.

Az államtitkár elmondta, hogy miután Karácsony Gergely megbukott, lecserélték Márki-Zay Péterre, de a baloldali politika maradt, a DK és Gyurcsány befolyása erősödött. Márki-Zay Péternek viszont szerinte sem módjában, sem szándékában nem áll a gyurcsányizmustól mentesíteni a politikát.

„Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tennem, mintha kormányoztunk volna. Ehelyett hazudtuk, reggel, éjjel meg este” - idézte az államtitkár Gyurcsány Ferencet.

Arra pedig mindenki emlékszik, hogy mivel jár az ő kormányzásuk: adó- és rezsiemelés, családtámogatások elvétele, nyugdíjak elvonása, magas munkanélküliség, alacsony bérek - vélték a kormánypárti politikusok.