PUZZLE
Szórakozás
#koncert
#Lady Gaga
#legőröltebb
#Super Bowl
Lady Gaga élete legőrültebb koncertjére készül
Az énekesnő show-jai eddig sem voltak éppen sablonosnak nevezhetőek, de ha hinni lehet a híreknek, a februári Super Bowl fellépésére valami egészen életveszélyes mutatvánnyal készül!

Nemrég még azt tervezte Lady Gaga, hogy ő lesz az első énekesnő, aki az űrben léphet fel, de úgy tűnik lejjebb kellett adni az álmaiból – legalábbis egy időre. Ám az idei Super Bowl-on (ahol ő lesz a félidei buli sztárfellépője) így is az egekben szeretne szárnyalni, elhatározta ugyanis a stadion tetejéről koncertezik majd!

A Page Six forrása szerint a szervezők, sőt még Gaga csapata is próbálja lebeszélni az énekesnőt erről az őrült ötletről, de ő mindenképp ragaszkodik ahhoz, amit kitalált. A houstoni NRG Stadium, ahol a meccset rendezik, ugyan nagyon modern, könnyűszerkezetű, átlátszó teteje van, ami pár perc alatt kinyitható. De még így sem találtak tökéletes megoldást arra, hogyan úszhatná meg Gaga baleset nélkül a kalandot. Nem beszélve arról, hogy biztosítást kötni egy ilyen akcióra szinte lehetetlen, vagy legalábbis méregdrága.

A Super Bowl szervezői és Lady Gaga egyelőre nem nyilatkoztak a dologról. Mindenesetre február 5-én kiderül, hogy összejött-e a látványos terv!


Forrás: cosmopolitan.hu