SPORT
Labdarúgás
Küzdött, de kikapott otthon a Kisvárda
Már az ötödik percben gólt szerezhetett volna a Fradi. Boli öt méterről fejelhetett, de a hosszú irányába tartó labdát ügyesen kirúgta a gólvonal előtt az egyik várdai védő.

Már az ötödik perben gólt szerezhetett volna a Fradi. Boli öt méterről fejelhetett, de a hosszú irányába tartó labdát ügyesen kirúgta a gólvonal előtt az egyik várdai védő.

Aztán a Kisvárda remek támadását láthattuk. Gyönyörű akció volt, a bal oldalról bejátszott labdát előbb átlépte Viana, majd Lucas ráküldte 18 méterről, de Dibusz kiütötte.

Olyan jó focit láthattak a várdai vitézek, hogy nem is kell már jegy a Fradi-Barcelonára. Szép akciók, harcos játékosok, remek első negyedóra volt.

A 25. percben majdnem gólt ért Viana merészsége, beleállt, mikor Dibusz ki akarta rúgni a labdát, majdnem bepattant róla a kapuba. Nagy potya lett volna.

Aztán a ferencvárosi Heister bebőrözte a kisvárdai Melnyiket, majd balról középre tekerte, veszélyesnek tűnt, de csak megcsúsztatni tudta Boli.

A 35. percben Sassá esett el a ferencvárosi 16-oson belül, Tokmac odalépett, de legyünk őszinték, jóindulat kellett volna ezt befújni. S a Kisvárda ellen az általában nincs.

Picit később egy beadást Boli kapásból fölé vágott. Rögtön utána a másik kapunál Melnyik bombája okozott félelmet a gyengébb szívű fradistákban. A várdai vitézek meg Lovrencsics lövését nézték dermedten, de fölé ment.

Kisvárda - FTC 0-0 az első félidő után.

A 61. percben balról ívelte a csereként beállt Civic az ötös sarkára Isael elé, aki teljesen üresen volt, s közelről a kapuba vágta a labdát.

Kisvárda -FTC 0-1

Majdnem egyenlített egy percen belül a Kisvárda. Egy előre ívelt labdát Sassá öt méterről tisztán fejelhetett, de pont a kapusba.

A Kisvárda próbálkozott, a Fradi veszélyes támadásokat vezetett. Lüktetett a meccs, mint Pattinson szerelmének szíve az Alkonyat kettőben.

A 89. percben eldőlt a meccs. A félpályánál ügyetlenül eladta a Kisvárda. Baturina meglódult, s hiába rúgták fel férfiasan, tovább tudta passzolni Skvarkának. A Fradi-csatár két kisvárdai védővel nézett farkasszemet. De csak szemmel bűvölték, így ki tudta adni jobbra Nguennek, aki rögtön középre ívelt. A labdát a menteni igyekvő kisvárdai csere, Karaszjuk (Karasiuk) a saját kapujába vágta. Öngól.

Kisvárda - FTC 0-2

Dibusznak egyszer még kellett védenie, de aztán letelt a ráadás utolsó perce is.