PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#asztrológia
#ásványok
#csillagjegy
#ásvány
#kristály
Kristályerő
A kristályok gyógyító erejét már őseink is ismerték, használták. Az alábbi útmutató segítségével megtalálhatja a csillagjegyének megfelelő féldrágakövet. Viselje egészséggel.

Kos – Karneol

Az önbecsülése a gyengéje, azaz inkább annak a hiánya, ezért a magabiztosságán kell dolgoznia – ehhez nyújt segítséget a karneol. Ajánlott a kristályt a bejárati ajtó közelében elhelyezni, hogy emlékeztessen a céljaira.


Bika – Faopál (megkövesedett fa kristály)

Életének megoldandó feladata a béke és a szeretet megtalálása. A faopál gyengéd energiájából erőt meríthet ehhez. A lakás azon részén helyezze el a kristályt, amely terület erősítésre szorul az életében. Párkapcsolati gondok esetén például a hálószobában.


Ikrek – Labradorit

Színes jellemét, sokoldalú személyiségét nehezen tudja felszínre hozni, és ez komoly lelki bajok forrása lehet. Labradorittal kristállyal a kezében könnyen összehangolja energiáit, mely segít, hogy megmutathassa a világnak valódi énjét.


Rák – Vörös jáspis

Lételeme a gondoskodás, és a másokkal való törődés, ám közben sajnos elhanyagolja saját magát. A vörös jáspis azért az Ön köve, mert eszébe juttatja, hogy olykor önmagára is figyelnie kellene, és hogy Önnek is jár a kényeztetés.


Oroszlán – Pirit

Imádja, sőt élvezi a kihívásokat, ezek viszont teljesen lemerítik energiaraktárait. A pirit megakadályozza a teljes kimerülést és az önbizalmat is erősíti.


Szűz – Zöld apofillit

Olykor szüksége van arra, hogy visszataláljon önmagához, természetes életritmusához, ehhez nyújt megbízható támogatást az apofillit. Legjobb hely számára egy virág, vagy szobanövény mellett van, a föld energiáival tölti fel környezetét.


Mérleg – Szodalit

A kommunikációban adódik a legtöbb problémája az életben. A szodalit kristály bölcs útmutatásával segít túljutni ezeken a helyzeteken. Ajánlott az íróasztalon elhelyezni, vagy a lakás azon részén, ahol sokat időzik, így erőteljes hatást tud kifejteni.


Skorpió – Citrin

Az erős vágyakozás, sóvárgás fáradttá, szürkévé teheti. A citrin természetes meleg energiái intenzíven ellensúlyozzák ezt, és segíti az egyensúly megteremtését. Az ablakpárkányra helyezett citrin elszívja az összes kintről érkező negatív energiát.


Nyilas – Fa achát

Abban leli örömét, ha kedvére kalandozhat az élet tengerén, ehhez kitűnő útitárs a fa achát, mely föld energiát sugározva támogatja az ehhez szükséges stabilitást. Új élmények és utazások bevonzásához, tegye földgömb, térkép, vagy útikönyvek közelébe.


Bak – Gránát

Szeret brillírozni, megmutatni mire képes, ettől érzi elemében magát, ha ez nem lehetséges, akkor könnyen magába fordul. A gránát energiával és békével tölti fel, kisimítja idegeit, ezért legjobb, ha marokkőként alkalmazza.


Vízöntő – Ametiszt

Gondolkodom, tehát vagyok! – Ez a jelmondata, és legtöbbször meg is valósítja terveit. Egyetlen hibája, hogy hajlamos a figyelmetlenségre. Az ametiszt tökéletes társa lehet, hisz koncentrációra ösztönöz, emellett összekapcsolja a testet és az elmét. A hálószobába téve belső erővel tölti fel, és segíti álmai megvalósulását.


Halak – Akvamarin

Ébren is álmodik, és rendkívül intuitív. Egy nyugalmat árasztó kristályra van szüksége, amely nem haladja meg az energiáit, ez nem más, mint a tengerkék akvamarin. Nyugtató regései a fürdőszobában érvényesülnek leginkább, a fürdővízbe téve tökéletesen elcsitítja elméjét.


Forrás: noklapja.nlcafe.hu

-Friss Média/FB-