PUZZLE
Bulvár hírek
#Dél-Afrika
#testépítő
#szaltó
#meghalt
Közönség előtt halt szörnyet a testépítő - videó
A 23 éves junior bajnok testépítő egy hátraszaltóval akarta elkápráztatni rajongóit a szinpadon, de a gyakorlatot nem sikerült tökéletesen végrehajtania. Tragédia lett a vége.

Sifiso Lungelo Dél-Afrika egyik legígéretesebb testépitője volt, számos versenyt nyert, ezért hatalmas tehetségnek tartották. A fiatal sportoló Durbantól nem messze, Umlaziban lépett fel egy versenyen, ahol egy bonyolult akrobatikus mutatvánnyal akarta elkápráztatni a rajongóit. A testépítő a színpadra lépve egyből egy szaltóval indította a showját, de a fejére esett és eltörte a nyakát. A tragikus baleset mindenkit sokként ért. A mentők egyből elszállították, de már halott volt, mire beértek vele a kórházba.

A fiatal testépítő számára egyébként nem volt ismeretlen a gyakorlat. Többször is végrehajtotta már előadásain, ezért is lepődött meg mindenki, amikor nem sikerült kiviteleznie az ugrást. A dél-afrikai Body Building szaklap egyébként meg is jegyezte, hogy Lungelónak ez volt a védjegye. A BBSA testépítő szövetség elnöke viszont arra hívta fel a figyelmet, hogy a fiatal versenyző zokniban volt, amikor felment a színpadra. Szerinte ez okozhatta a tragádiát: ugrás közben megcsúszhatott, ezért ért szerencsétlenül földet.

FrissMédia