KÉK FÉNY
Közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak: 32 esetben intézkedtek
A rendőrök számos esetben intézkedtek közlekedési szabályszegések miatt, de ittas járművezető ezúttal sem volt - írja a police.hu.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, a Nyírbátori Határrendészeti Kirendeltség, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya és a Készenléti Rendőrség Nyírbátori Határvadász Bevetési Osztálya munkatársai fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2021. április 26-án Nyírbátorban. Az elsődleges cél a közúti közlekedési balesetek megelőzése, valamint az ittas, vagy bódult állapotú, a gyorshajtó, és egyéb közlekedési szabályszegést elkövető járművezetők kiszűrése volt.

A rendőrök az összehangolt ellenőrzés alatt gyorshajtás, biztonsági öv használatának elmulasztása, engedély nélküli vezetés, valamint egyéb közlekedési szabálysértések elkövetése miatt összesen 32 esetben intézkedtek, és szabtak ki bírságot. Az intézkedés alá vont járművezetők ittasság-ellenőrzésen is átestek, és ezúttal egyetlen gépkocsivezető esetében sem merült fel az alkoholos befolyásoltság gyanúja.

Azt kérik, hogy a közúti tragédiák elkerülése érdekében a közlekedési szabályokat mindig tartsák be az úton lévők. Mint írják: ,,Ne feledjék, a sebességtúllépés és az ittas járművezetés a legfőbb baleseti okok közé tartoznak, a passzív biztonsági eszközök használata pedig életet menthet."

Főkép: police.hu