AKTUÁLIS
Közel négymillió forint értékű nyeremény a IV. Rablóhalas Rangadón - videós beszámoló
Több mint 120 versenyző, közel négymillió forint összdíjazás az ország egyik legnagyobb horgászversenyén. Vasárnap estig minden ajándék gazdára talált, köztük a csaknem 2 millió forint értékű kishajó is.

A szombati etap nyertesei: harmadik lett 106,5 centivel a Dudás Balázs - Sándor Roland alkotta Lacusta Team. A második helyre volt elég a 122 centis fogás, amit Varga Pál - Greskó Zoltán páros hozott össze. Ők egyébként a Wobblerek.com színeiben álltak rajthoz. A szombati nap abszolút nyertese a Zandertime Hungary Team égisze alatt versenyző Deák Ferenc - Hipszki Róbert páros, 148,5 centivel nyertek.


A vasárnapi versenynap első három helyezett csapat:

3.: Best of Team Barna-Virág duó, 2.: Nagy-On Dogbia Vakály-Nagy páros, 1.: a Tutkovics-Godek alkotta Rétközi Team lett.

A két nap összesített eredménye alapján az abszolút elsőbbséget a Best of Team Barna-Virág duó szerezte meg.

A Rétközi-tó Magyarország egyik legnagyobb állóvíze. Ez a káprázatos víziparadicsom kapitális csukákat és süllőket is rejt. Erről tavaly a III. Rétközi Rablóhalas Rangadó résztvevői is meggyőződhettek, hiszen több 10 kilósnál nagyobb csukát is fogtak ezen a kivételes versenyen.

- FrissMédia -