PUZZLE
Bulvár hírek
#lagzi lajcsi
#kastély
Közel 5 milliárd forintért árulják Lagzi Lajcsi kastélyát
A Galambos-kastélyt nem az átlagembereknek hirdetik, hiszen milliárdokat kérnek érte, és az ingatlan egyre drágább.

Az egyik nagy ingatlanos portálon már hosszú ideje hirdetik Lagzi Lajcsi kastélyát, ami arra enged következtetni, hogy a vevők nem kapkodnak utána. Ez nem is csoda: jelenleg 4,95 milliárdért kínálják az elképesztő adottságokkal rendelkező kastélyt, ami Boldogasszonypusztán van. A hirdetés szerint a csodálatos birtok egy több, mint 100 éves őspark és egy többszáz éves tó ölelésében helyezkedik el.

A rezidencia ékköve az Esztergomi hercegprímás által 1904-ben, templomépítési építőmesteri módon építtetett kastélyszerű épület, melynek összlakóterülete 920 négyzetméter. A földszinten képgalériát, kandallóval ellátott nappalit, házi könyvtárat, étkezőt, Gourmet konyhát, kamrát, verandát, piano szobát, 4 hálószobát, 4 fürdőszobát és a gondoskodó személyzet részére külön udvari bejáratú mosdót, wc-t helyeztek el. Az emeleten 8 szoba, 8 fürdőszoba, társalgó és melegítő konyha került kialakításra 380 m2-en. A főépület előtt romantikus hangulatú szökőkút, nemes rózsakert és hortenzia ültetvény lett kialakítva.

Fűtött udvari medence, szauna, nappali kandallóval, veranda, zeneszoba, sportterem, lovaglási, vadászati, halászati, íjászati, kirándulási, és még számtalan lehetőség színesítheti az itt tartózkodást. Vízi sportokra van lehetőség a közelben: vitorlázás, jetski, wakeboard. A kedvező széláramlatok és termik mozgás miatt a terület alkalmas motoros ernyő és siklóernyő használatára is. A birtokon helikopter leszállására alkalmas terület is ki van építve és egy halastó is van a birtokon.

Galambos Lajost anyagilag komolyan megviselhette a hat éve tartó pereskedés, melynek végén jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélték, így nem csoda, hogy megválik szeretett kastélyától. A pereskedés miatt a házassága is tönkrement és gyermekei sem élnek már vele, így a nagy kastély üresen állhat már egy ideje.

Fotó: OPENHOUSE