AKTUÁLIS
Komoly sportdiplomáciai és szakmai siker a kisvárdai teniszakadémián
​25 ezer dollár összdíjazású egyhetes ITF tenisz tornát rendeznek a Rétközi-tó ölelésében felépített Teniszakadémián. Ezt ma a Tenisz Szövetség prominens képviselői jelentették be a jelenleg is folyó Vidékbajnokság megnyitóján.

A Határok Nélkül Teniszakadémia történetében először, de nagy valószínűséggel nem utoljára rangos nemzetközi tenisz tornát rendeznek. A hely adott, rendkívül jó minőségű pályák, teljes infrastruktúra és nem mellesleg csodás környezetben rendezhetik meg az első hivatalos ITF férfi tenisztornát Szabolcsveresmarton.

Dr. Seszták Miklós a térség országgyűlési képviselője a bejelentés kapcsán megjegyezte: "nincsenek sem határok, sem korlátok, ami akadályt szabhat álmainknak! Ma, amikor ITF Szenior Tenisz Vidékbajnokság megnyitóján állunk, szinte érezhető a siker és győzelem érzése a levegőben!" - mondta az országgyűlési képviselő.

A HNTA - Határok Nélkül Teniszakadémia a Rétközi-tó partján helyezkedik el és természetes módon illeszkedik a környezetbe 400 hektáron. Érintetlen természetvédelmi területen fekszik, gazdag növény- és állatvilággal..

12 teniszpálya - ebből 7 salak 4 fedett akril és 1 pro clay pálya-, szálláslehetőség, étterem, wellness részleg várja a versenyzőket.