KÉK FÉNY
Kocsik égtek Dögén és Nyíregyházán is
Teljes terjedelmében égett egy személyautó hétfő este egy dögei lakóház udvarán. A kisvárdai hivatásosok gyorssugárral oltották el a tüzet. Senki nem sérült meg.

Tűz keletkezett hétfőn egy hetven négyzetméteres, családi ház melletti, különálló melléképületben Nyíregyháza Borbánya városrészén. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók több járművel vonultak, az egységek rövid időn belül, teljes légzésvédelem mellett, két vízsugárral oltották el a mintegy tíz négyzetméter kiterjedésű tüzet.

A cserépfedésű melléképületben bútorok, szerszámok, kisgépek égtek. A beavatkozók egy PB gázpalackot és egy CO2 palackot is kihoztak a garázsként is funkcionáló épületből, ahol egy személygépkocsi, egy kisbusz és két motorkerékpár is volt, azokat a tűzoltók eltávolították. A járművek kis mértékben károsodtak, személyi sérülés nem történt.

Lakatlan ingatlan területén szivárgott a gáz egy 32 mm átmérőjű gázvezetékből tegnap Aranyosapátiban. A Dózsa György utcai esethez a vásárosnaményi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik biztosították a helyszínt a gázszolgáltató kiérkezéséig. Az esettel kapcsolatosan iparbiztonsági káreseti helyszíni szemlét folytatott le a katasztrófavédelem.

Hetven méter hosszan égett a száraz fű a nyírbogdányi Kéki utca csatornapartján tegnap. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be. Nagykállóban, a Magyi út végén keletkezett húsz négyzetméteren szabadtéri tűz. A nyíregyházi hivatásos és a helyi önkéntes tűzoltók fékezték meg a lángokat. Személyi sérülés egyik helyszínen sem történt.

- FrissMédia -